Trapphusmålning

För BRF och fastighetsägare

Vackra gemensamma ytor skapar trivsel för de boende och ökar värdet på lägenheterna. Vi på Andrés Måleri har sedan vår start anlitats av bostadsrättsföreningar för att fräscha upp deras trapphuset. Vi kan hjälpa er med trapphusmålning, byte av säkerhetsdörrar eller byte av fastighetens port.

Underhåll fastigheten med trapphusmålning

Ett trapphus är mer än bara en passage mellan våningarna; det är det första intrycket dina besökare får när de stiger in i byggnaden. Ett välmålat och fräscht trapphus kan lyfta hela fastighetens atmosfär och ge en känsla av välkomnande och kvalitet.

Hos Andrés Måleri förstår vi detta och har därför dedikerat oss åt att leverera förstklassiga trapphusmålningar sedan 1994. Med över två decenniers erfarenhet, en passion för hantverket och ett arv av familjevärderingar, står vi redo att förvandla ditt trapphus till en skönhet. Välkommen till sidan där vi går igenom allt du behöver veta om vår tjänst inom trapphusmålning.

För BRF och fastighetsägare

Vackra gemensamma ytor skapar trivsel för de boende och ökar värdet på lägenheterna. Vi på Andrés Måleri har sedan vår start anlitats av bostadsrättsföreningar för att fräscha upp deras trapphus. Vi kan hjälpa er med trapphusmålning, byte av säkerhetsdörrar eller byte av fastighetens port.

Varför välja trapphusmålning från Andrés Måleri?

Trapphuset är oftast det första intrycket dina besökare får av din bostad eller fastighet. Ett välmålat och fräscht trapphus ger inte bara ett inbjudande och professionellt intryck, det ökar också trivseln för alla som bor eller arbetar i byggnaden.

Andrés Måleri förstår vikten av detta och här är några skäl till varför du bör överväga oss för ditt nästa trapphusmålningsprojekt:

 • Lång erfarenhet: Sedan 1994 har vi utfört målningsarbeten över hela Mälardalen. Vår gedigna erfarenhet säkerställer att varje trapphusmålningsprojekt utförs med största noggrannhet och professionalism.
 • Kvalitetsfokus: För oss är kvalitet inte bara ett ord. Det är grunden i allt vi gör. Vår strävan efter perfektion återspeglas i varje penseldrag och i varje nymålad vägg.
 • Fingertoppskänsla: Vi förstår att människor lever och arbetar i de utrymmen vi målar. Därför anpassar vi vårt arbete så att det stör så lite som möjligt, och vi behandlar varje trapphus som om det vore vårt eget.
 • Miljömedvetenhet: I en tid där hållbarhet är av största vikt arbetar vi aktivt med att välja miljövänliga produkter och tekniker. Våra ledningssystem för kvalitet och miljö garanterar att vi alltid tänker på vår planet.
 • Full garanti: För din trygghet lämnar vi full garanti på alla våra trapphusmålningsarbeten, och en femårig garanti som ytterligare visar vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet.

Med Andrés Måleri får du inte bara en trapphusmålning – du får ett konstverk som står emot tidens tand. Låt oss förvandla ditt trapphus till en välkomnande och vacker del av din fastighet.

Även om vi har vårt säte i Uppsala, gör vi många trapphusmålningar i Stockholm och även i hela Mälardalen.

Processen från start till färdigt trapphus

Att genomgå en trapphusmålning kan kännas som en överväldigande uppgift, men med Andrés Måleri vid din sida blir resan både smidig och behaglig.

Vi bryter ner processen i tydliga steg så att du alltid vet vad som händer härnäst. 

Konsultation och offert: Allting börjar med ett möte där vi diskuterar dina önskemål och behov. Vi inspekterar trapphuset noggrant, rådgör om färgval och ger dig en tydlig offert utan dolda kostnader.

Planering: Innan penslarna dyker upp skapar vi en detaljerad arbetsplan. Detta garanterar att arbetet flödar smidigt, med minimal störning för boende och besökare.

Förberedelser: Skydd av golv, räcken och andra ytor är avgörande för att säkerställa ett rent och professionellt resultat. Vi täcker och maskerar noggrant för att undvika spill och stänk.

Grundarbete: Eventuella skador eller ojämnheter i väggarna repareras. Vi grundmålar sedan ytan för att säkerställa en jämn och hållbar finish.

Målning: Med hjälp av högkvalitativa produkter och vår expertis applicerar vi färgen. Vårt team ser till att varje yta får den omsorg och uppmärksamhet den förtjänar.

Kvalitetskontroll: Innan vi anser ett jobb som klart genomför vi en noggrann kvalitetskontroll. Detta säkerställer att arbetet lever upp till våra höga standarder och dina förväntningar.

Städning: Efter att målningen är klar ser vi till att lämna trapphuset rent och prydligt. Allt skyddsmaterial tas bort, och vi ser till att varje hörn är fläckfritt.

Överlämning: Slutligen går vi igenom det utförda arbetet med dig för att säkerställa din fulla tillfredsställelse. Vi lämnar också över alla garantidokument och skötselråd för den nymålade ytan.

Med Andrés Måleri är du inte bara en kund – du är en partner genom hela processen. Vi värdesätter din input och strävar efter att överträffa dina förväntningar vid varje steg.

Vårt fokus på kvalitet och hållbarhet

För Andrés Måleri står kvalitet och hållbarhet inte bara som tomma ord på ett papper. Dessa värderingar är grunden för allt vi gör och de har varit en del av vår verksamhetsfilosofi sedan starten 1994.

Högsta kvalitet på material: Vi använder oss endast av de bästa målarprodukterna på marknaden. Detta garanterar inte bara ett vackert och jämnt resultat men också en finish som står emot tidens tand.

Erfaren personal: Vår personal är vår största tillgång. Med en medelanställningstid på över 20 år vet vi att vårt team kan hantera varje utmaning med professionalism och skicklighet.

Kontinuerlig utbildning: Trots vår gedigna erfarenhet är lärande och utveckling fortfarande kärnvärden för oss. Vi ser till att vårt team regelbundet genomgår utbildningar, för att alltid vara uppdaterade med de senaste teknikerna och standarderna inom måleri.

Miljövänlig praxis: För oss på Andrés Måleri innebär kvalitet också ansvar gentemot vår planet. Vi strävar efter att använda miljövänliga produkter och praktiserar återvinning där det är möjligt. Våra ledningssystem för kvalitet och miljö bygger på de viktigaste delarna inom ISO 9001/14001.

Garanti för ditt sinnesro: Vi är så säkra på vårt arbete att vi erbjuder fem års garanti på alla våra trapphusmålningsprojekt. Detta är din trygghet att vi står bakom varje penseldrag.

”Viklart” filosofin: På Andrés Måleri säger vi inte att något är självklart – vi använder istället termen ”viklart”. Detta innebär att arbetet är klart först när både du som kund och vi är överens om att allt är som det ska.

Att anlita Andrés Måleri för ditt trapphusmålningsprojekt är att investera i kvalitet, hållbarhet och en tjänst som håller måttet generation efter generation.

Säkerhet och hänsyn under arbetets gång

Arbetet med att måla ett trapphus innefattar ofta höga höjder, tung utrustning och andra potentiella risker. Därför har Andrés Måleri en obeveklig policy kring säkerhetsåtgärder och hänsynstagande.

Säkerhetsutrustning: All vår personal är utbildad i korrekt användning av säkerhetsutrustning, och vi ser till att alltid använda den mest lämpliga utrustningen för varje uppgift.

ID06-kort: Som nämnts tidigare, bär all vår personal synliga ID06-kort. Detta ger en extra trygghet för våra kunder, att veta exakt vilka som befinner sig i byggnaden.

Kommunikation med hyresgäster: Vi förstår att målningsarbete i trapphuset kan vara en störning för de som bor där. Därför strävar vi efter att alltid informera i förväg om planerade arbetstider, och att ta hänsyn till de boendes önskemål i möjligaste mån.

Skydd för omgivningen: För att förhindra skador eller nedsmutsning av trapphuset eller angränsande områden, använder vi skyddsmaterial som plast och tejper. Vi ser också till att hålla arbetsplatsen ren och städad under hela processen.

Hänsynstagande: Med vår långa erfarenhet av att arbeta i bostadsområden är vi väl medvetna om vikten av att ta hänsyn till boendes vardag. Vi arbetar tyst och stör så lite som möjligt, och är alltid redo att anpassa våra arbetstider om så behövs.

På Andrés Måleri tar vi vårt ansvar på allvar. Vårt mål är att utföra ett förstklassigt arbete, samtidigt som vi ser till att hela processen sker med största möjliga hänsyn och säkerhet.

Pris och kostnadsfri offert

Att investera i trapphusmålning är inte bara en fråga om estetik, utan även om att bevara och öka fastighetens värde. Vi på Andrés Måleri förstår vikten av att få valuta för pengarna och strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser som speglar vår höga kvalitet och expertis.

Hur vi prissätter våra tjänster

Arbetsomfattning: Kostnaden beror delvis på trapphusets storlek, antal våningar och särskilda krav eller önskemål från kunden.

Materialval: Vi använder endast högkvalitativa målarprodukter, men kostnaden kan variera beroende på specifika produktval, färger och finish.

Arbetets komplexitet: Vissa trapphus kan kräva särskilda tekniker eller extra förberedelser, vilket kan påverka priset.

Tidsåtgång: Ett större projekt kan ta längre tid att slutföra och kan därför vara dyrare än ett mindre.

Möjlighet att begära en skräddarsydd offert

Varje trapphus är unikt, och vi vet att varje kund har sina egna specifika behov och önskemål. Därför erbjuder vi möjligheten att begära en skräddarsydd offert. Genom att besöka platsen och diskutera dina specifika behov och önskemål kan vi ge en exakt och rättvis kostnadsuppskattning. Detta garanterar att du vet exakt vad du kan förvänta dig gällande slutpriset, utan dolda avgifter eller överraskningar.

Vårt engagemang för transparens och rättvisa i vår prissättning är ännu ett tecken på Andrés Måleris dedikation till kundnöjdhet. Vare sig du bara vill ha en uppfattning om kostnaden eller är redo att påbörja ditt projekt, tveka inte att kontakta oss för en skräddarsydd offert.

 

FAQ (Vanliga frågor)

Hur lång tid tar en genomsnittlig trapphusmålning?

Varje projekt är unikt, tiden kan variera beroende på trapphusets storlek, skick och specifika önskemål från kunden.

Vilka färgmärken och material använder ni?

Vi använder endast högkvalitativa färgmärken och material som garanterar ett hållbart och vackert resultat. Bland våra föredragna märken finns [specifika märken, t.ex. Alcro, Beckers, Nordsjö]. Våra materialval baseras på år av erfarenhet och feedback från nöjda kunder.

Hur stör det de boende under målningsprocessen?

Vi är medvetna om att vårt arbete kan påverka de boende, därför planerar vi noggrant för att minimera eventuella störningar. Genom tydlig kommunikation och flexibel schemaläggning säkerställer vi att obehaget för de boende hålls till ett minimum. Dessutom ser vi till att alltid hålla arbetsområdet rent och städat efter varje arbetsdag.

Vad skiljer er från andra måleriföretag när det gäller trapphusmålning?

Andrés Måleri står ut tack vare vår långa erfarenhet, fokus på kvalitet och kundnöjdhet, samt vår unika process för trapphusmålning. Vårt engagerade team och vår strävan efter perfektion i varje projekt gör oss till det självklara valet för många fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Hur hanterar ni eventuella komplikationer eller förändringar under arbetets gång?

Flexibilitet och anpassningsförmåga är centralt för oss. Vid eventuella komplikationer eller förändringar i projektet tar vi omedelbart kontakt med kunden för att diskutera bästa möjliga lösning. Vår prioritet är alltid kundens tillfredsställelse, och vi jobbar hårt för att möta och överträffa förväntningarna.

Vart arbetar vi?

Vi är baserade i Uppsala, Gävle och Stockholm, men arbetar i dessa områden med omnejd. Bland annat i dessa områden.

VAD MER KAN VI HJÄLPA TILL MED I ER TRAPPHUSRENOVERING?

När det gäller trapphusrenovering hjälper vi till med det mesta. Vi har erfarenhet av att installera nya säkerhetsdörrar, renovera fastighetens port eller byta ut slitet golv. Ta gärna kontakt med en av våra projektledare för att få en kostnadsfri offert och förslag på nya ändringar.

Varför Andrés Måleri?

Om du letar efter en pålitlig och professionell målning av trapphus, är Andrés Måleri det självklara valet. Vi är ett högt rekommenderat företag med många nöjda kunder som vittnar om vår enastående service. Vårt team består av erfarna målarmästare som har gedigen kunskap och skicklighet inom måleribranschen. Med Andrés Måleri kan du vara säker på att ditt projekt kommer att utföras med precision, professionalism och omsorg om varje detalj.

Reco Badge rekommenderat företag, 8 år i rad

Våra tidigare kunder berättar

Boka tid för platsbesök

Fyll i formuläret för en kostnadsfri offert eller ta kontakt direkt nedan!

Reco Badge rekommenderat företag, 8 år i rad
5/5
"Trevliga och tillmötesgående. Väl utfört arbete (målning av trapphus) och helt enligt tidsplan. Rekommenderas!"

  SE VÅRA TIDIGARE REFERENSER

  Vi målar trapphus nära dig!

  På Andrés Måleri förstår vi hur betydelsefullt det är att hitta en partner för trapphusmålning som är nära dig. Du kan vara trygg i vetskapen att vårt team av skickliga målare har en djup förankring i ditt område. Vår trapphusmålning sträcker sig över följande områden: Stockholm, Uppsala/Mälardalen och Gävle. Med våra förstklassiga tjänster för trapphusmålning kan du förvandla ditt trapphus till en inspirerande och välkomnande plats för alla som passerar genom det.

  BRF Sagan Trapphus