Trapphusmålning

För BRF och fastighetsägare

Vackra gemensamma ytor skapar trivsel för de boende och ökar värdet på lägenheterna. Vi på Andrés Måleri har sedan vår start anlitats av bostadsrättsföreningar för att fräscha upp deras trapphuset. Vi kan hjälpa er med trapphusmålning, byte av säkerhetsdörrar eller byte av fastighetens port.

Underhåll fastigheten med trapphusmålning

Bra underhåll med trapphusmålning skapar inte bara en trevlig miljö, det förhindrar också dyra reparationskostnader och är ett tecken på gott förvaltarskap av fastigheten. På Andrés Måleri ser vi till att hjälpa er med allting ifrån planering till utförande. Under åren har vi hjälpt ett flertal bostadsföreningar och vi har ett flertal referenser inom trapphusmålning.

Vart arbetar vi?

Vi är baserade i Uppsala, Gävle och Stockholm, men arbetar i dessa områden med omnejd. Bland annat i dessa områden.

VAD MER KAN VI HJÄLPA TILL MED I ER TRAPPHUSRENOVERING?

När det gäller trapphusrenovering hjälper vi till med det mesta. Vi har erfarenhet av att installera nya säkerhetsdörrar, renovera fastighetens port eller byta ut slitet golv. Ta gärna kontakt med en av våra projektledare för att få en kostnadsfri offert och förslag på nya ändringar.

Varför Andrés Måleri?

Om du letar efter en pålitlig och professionell målning av trapphus, är Andrés Måleri det självklara valet. Vi är ett högt rekommenderat företag med många nöjda kunder som vittnar om vår enastående service. Vårt team består av erfarna målarmästare som har gedigen kunskap och skicklighet inom måleribranschen. Med Andrés Måleri kan du vara säker på att ditt projekt kommer att utföras med precision, professionalism och omsorg om varje detalj.

Reco Badge rekommenderat företag, 8 år i rad

Våra tidigare kunder berättar

Boka tid för platsbesök

Fyll i formuläret för en kostnadsfri offert eller ta kontakt direkt nedan!

Reco Badge rekommenderat företag, 8 år i rad
5/5
"Trevliga och tillmötesgående. Väl utfört arbete (målning av trapphus) och helt enligt tidsplan. Rekommenderas!"

    SE VÅRA TIDIGARE REFERENSER

    Vi målar trapphus nära dig!

    På Andrés Måleri förstår vi hur betydelsefullt det är att hitta en partner för trapphusmålning som är nära dig. Du kan vara trygg i vetskapen att vårt team av skickliga målare har en djup förankring i ditt område. Vår trapphusmålning sträcker sig över följande områden: Stockholm, Uppsala/Mälardalen och Gävle. Med våra förstklassiga tjänster för trapphusmålning kan du förvandla ditt trapphus till en inspirerande och välkomnande plats för alla som passerar genom det.

    BRF Sagan Trapphus