Andrés Måleri AB

Trapphusmålning Enköping

Bor ni i Enköping och har ett trapphus som har sett bättre dagar? När ni vill ha en noggrann och fin trapphusmålning i Enköping så är ni välkomna att kontakta oss på Andrés Måleri! 

Om ni vill det så kan Andrés Måleri hjälpa er att planera underhållet för ert trapphus. Vi är experter på trapphusmålning i Enköping och kan även renovera golv och byta ut bostadsdörrar och, eller byta porten till er entré. Vi kan även byta era dörrar till mer säkra säkerhetsdörrar och renovera trapphusets trappor och golv. 

Trapphusmålning Enköping

Få fräsch trapphusmålning i Enköping

Sitter ni med i en styrelse för en bostadsrättsförening i Enköping eller är ni fastighetsägare i Enköping? Anlita oss i så fall för er trapphusmålning. Ni kommer att se en stor skillnad på ert trapphus efter vår trapphusmålning. 

Ett välhållet trapphus höjer värdet på hela fastigheten och vittnar om en aktiv bostadsrättsförening eller en omtänksam hyresvärd, som vill erbjuda ett fint gemensamt trapphus för sina boende. En välhållen fastighet drar till sig fler boenden och ger bostadsrättsföreningen ett bättre anseende och mer attraktiv för nya bostadsrättsägare. Ser ni till att underhålla fastigheten regelbundet slipper ni större skador senare och ett välskött trapphus ökar trivseln hos alla boende.

Det är tryggt att anlita oss

När ni anlitar oss kan ni vara trygga med att vi utför trapphusmålningen så att de boende ska bli så lite störda av arbetet som det bara är möjligt. Det har bidragit till vårt fina omdöme bland våra kunder. De har sett att vi måna om dem som bor i fastigheten medan vi arbetar med trapphusrenoveringen. Vi är extra måna om att alla våra kunder är så trygga som det bara går under det att trapphusrenoveringen pågår. En del i det är att vi håller en kontinuerlig kommunikation så att alla vet vad som pågår.

När vi utför en trapphusmålning kommer ni att se en stor skillnad på ert trapphus med vår trapphusmålning. 

Så går en trapphusmålning till:

  • När ni tar kontakt, berätta gärna hur många fastigheter ni har. Berätta också hur ni önskar er trapphusmålningen, tidsperiod och andra önskemål. Allt sådant är viktigt för oss att känna till.
  • Vi kommer ut och tittar på era trapphus för att kunna ge en realistisk offert på  trapphusmålningen.
  • Vi anger en ungefärlig tidsperiod för er  trapphusmålning. 
  • Vi utför trapphusmålning och byter era dörrar och port till er entré, om ni vill det.
  • När  trapphusmålningen är klar, gör vi en slutbesiktning tillsammans med er så att vi ser att ni är nöjda med  trapphusmålningen.

Vi har funnits ända sedan 1994

Andrés Måleri har många erfarna hantverkare och vi arbetar med allt från trapphusmålning i Enköping, till fönsterrenovering, golvrenovering, brandsäkring och brandskydd och fasadrenovering för företag, industrier och privatpersoner i Enköping med möjlighet till rot avdrag. Vi har många kompetenser och kan utföra det allra mesta inom trapphusmålning. trapphusrenovering, brandsäkring av vindar, fasadmålning, fasadtvätt och fönsterrenovering. Under årens lopp har vi fått flera nöjda kunder, och har 4,4 av 5 i betyg av våra kunder på reco.se. 

Andrés Måleri är ett familjeföretag och vi är experter på olika slags målningsarbeten. Vi arbetar med bostadsrättsföreningar i Enköping, Uppsala, Västerås och Eskilstuna och andra orter kring Mälardalen och kan bland annat erbjuda totalentreprenad med ABT 06. 

Ta kontakt så kan vi berätta mer om hur vi arbetar! Ni kan också tala om vilken hjälp ni behöver och hur ni vill ha det. Vi lyssnar gärna på er!