Andrés Måleri AB

VÅRA TJÄNSTER

Träfasad

Andrés Måleri har en lång erfarenhet av träfasader. Vi utför fasadmålning på ett sätt som effektivt bevarar husen och ger dem en helt ny lyster. Vi har hjälpt åtskilliga bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. 

Putsfasad

Genom åren har Andrés Måleri målat och skött underhållet av långt fler än 1000 hus, hos fler en 300 bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Fönsterrenovering

Förädla era fönster och höj samtidigt värdet på fastigheten.Vi hjälper er att se över era gamla fönster och kan med vår långa erfarenhet och goda kunskap hjälpa er med era fönster.

Trapphusrenovering

Ett välrenoverat trapphus ger ett positivt intryck av er förening och fastighet. Vi hjälper er igenom planeringen så att renoveringen genomförs effektivt och på ett professionellt sätt.

Trapphusmålning

Bra underhåll och trapphusmålning skapar inte bara en trevlig miljö, det förhindrar också dyra reparationskostnader och är ett tecken på gott förvaltarskap av fastigheten.

Taktvätt & Fasadtvätt
Grön-Fri

Förläng livslängden på både tak och Fasad med Jape Grön-Fri. Vi hjälper er med både Tak- och Fasadtvätt. 

VILLA / LÄGENHET

Vi på Andrés Måleri hjälper er med att tapetsera och måla väggar, tak och lister. Allt från ett sovrum till hela lägenheten eller villan. Kanske behöver du bara viss hjälp, så som bredspackling för att komma vidare själv med projektet?

KONTOR / INDUSTRI

Målning av kontors- och industrilokaler kräver noggrann planering och flexibilitet för att inte hindra det dagliga arbetet och produktionen. 

SNICKERI

Vi har flera duktiga snickare som är vana med allt ifrån lagning av fönster, pannelbyte, parkettläggning, köksmontering till lite mer omfattande byggnation.

GOLVVÅRD

Andrés Måleri erbjuder golvvård av era sten och marmorgolv. Vi åtar oss även att laga trasiga sten- och marmorgolv. Kontakta oss för mer information eller kostnadsfri offert.

Vi har även egna snickare som lägger ny parkett- och laminatgolv. Finns det slipmån på ert exklusiva trägolv, så åtar vi oss att slipa det i stället.