Andrés Måleri AB

Trapphusmålning Eskilstuna

Har ni en bostadsrättsförening i Eskilstuna? Eller är ni fastighetsägare och hyr ut bostäder i Eskilstuna? Om ni har ett slitet trapphus som behöver en fin trapphusmålning är ni välkomna att ta kontakt med oss. 

Trapphusmålning Eskilstuna

Anlita oss för trapphusmålning i Eskilstuna

 • Ett underhållet trapphus behåller och till och med höjer värdet på hela fastigheten. 
 • Särskilt viktigt är det att ha ett fint trapphus, om ni har en bostadsrättsförening som säljer bostadsrätter. 
 • Ett fint trapphus vittnar om en aktiv bostadsrättsförening som förstår värdet av att ha en välhållen fastighet i Eskilstuna. 
 • Genom att utföra ett regelbundet underhåll bidrar till att ni slipper större skador och slitage. 
 • Ett fint trapphus ökar trivseln hos alla som går i trapphuset. 
 • Vi på Andrés Måleri hjälper er att planera underhållet av trapphuset och utför även den viktiga trapphusmålningen. 
 • Vi kan även hjälpa till med golvrenovering, byte av dörrar till bättre säkerhetsdörrar och entréport så att hela ert trapphus får ett riktigt fint ansiktslyft.

Andrés Måleri är erfarna hantverkare

Andrés Måleri är er målare i Eskilstuna som har många erfarna hantverkare och vi arbetar med allt från trapphusmålning i Eskilstuna, till fönsterrenovering, golvrenovering, brandsäkring och brandskydd och fasadrenovering för företag, industrier och privatpersoner med rot avdrag. Vi har många strängar på vår lyra och kan utföra det mesta inom renovering.

Så utför vi trapphusmålning:

Ni kommer att se en stor skillnad på ert trapphus med vår trapphusmålning. Så går en trapphusmålning till:

 • När ni tar kontakt, berätta gärna hur många fastigheter ni har. Berätta också hur ni önskar er trapphusmålningen, tidsperiod och andra önskemål. Allt sådant är viktigt för oss att känna till.
 • Vi kommer ut och tittar på era trapphus för att kunna ge en realistisk offert på  trapphusmålningen.
 • Vi anger en ungefärlig tidsperiod för er  trapphusmålning. 
 • Vi utför trapphusmålning och byter era dörrar och port till er entré, om ni vill det.
 • När  trapphusmålningen är klar, gör vi en slutbesiktning tillsammans med er så att vi ser att ni är nöjda med  trapphusmålningen.

Ta kontakt och berätta vad ni behöver hjälp med!
 
Vi kan måla om era dörrar om ni behöver ny färg på dem. När det kommer till golv är vi experter på golvrenovering i Eskilstuna, liksom olika typer av fasadtvätt och fasadmålning. Under årens lopp har vi fått flera nöjda kunder. På reco.se har vi 4,4 av 5 bedömningar av våra kunder. I Eskilstuna har vi bland annat arbetat med BRF Sagan, BRF Hyresgästen 1, BRF Ankaret och många fler bostadsrättsföreningar.

Tryggt att anlita oss

Andrés Måleri har arbetat som familjeföretag ända sedan 1994 och vi är experter på målningsarbeten. Vi arbetar med bostadsrättsföreningar i Eskilstuna, Uppsala och i hela Mälardalen och kan erbjuda totalentreprenad med ABT 06. Så att när ni anlitar oss kan ni vara trygga med vår expertis gällande trapphusmålning i Eskilstuna. 

När vi utför renovering och trapphusmålning i Eskilstuna så arbetar vi alltid så att de boende ska bli så lite störda av arbetet som det bara är möjligt. Det har bidragit till vårt fina omdöme av våra kunder. De har sett att vi måna om dem som bor i fastigheten medan vi arbetar med trapphusmålningen. Vi är extra måna om att alla våra kunder är så trygga som det bara går medan trapphusmålningen pågår och håller en kontinuerlig kommunikation så att alla vet vad som pågår.

Anlita oss för er trapphusmålning i Eskilstuna! Ta kontakt så kan vi berätta mer om hur vi arbetar! Ni kan också tala om vilken hjälp ni behöver och hur ni vill ha det. Vi lyssnar gärna på er!