Andrés Måleri AB

OM OSS

Välkommen till ett tryggt måleriföretag anno 1994

Andrés Måleri är ett familjeföretag som sedan 1994 utför målningsarbeten i Stockholm, Uppsala, Mälardalen, Malmö, Göteborg och Gävleborg. Vi utför alla slags målningsarbeten med över 1000 projekt i ryggen. 

Vi lovar att vår erfarenhet är er trygghet. Vi förstår vikten i varje projekt och följer upp med noggrann planering, gediget teamarbete och god kommunikation.

 

FÖRETAGSPRESENTATION

Företaget som ägs av Målarmästare André Andersson har expanderat kraftigt och för närvarande har vi över 45 anställda. Andrés Måleri har stor erfarenhet av att arbeta i lägenheter och lokaler där människor befinner sig samtidigt som vi utför vårt arbete. Det kräver att vi har fingertoppskänsla och serviceanda, så att de som vi besöker inte på något vis blir hindrade av vårt arbete. Våra honnörsord har alltid varit långsiktighet och gott förvaltarskap.

Allt det där har vi blivit proffs på och vi arbetar efter en modell för att ge våra kunder en så bra översikt och förståelse för hur ett projekt fort-skrider. Trygghet för kunden är ett av våra ledord.

Under de år Andrés Måleri varit verksamt har vi samlat på oss en stor yrkes-kompetens och en gedigen erfarenhet. Ett av kännetecknen för företaget är att vi sedan starten alltid haft ett stort fokus på kvalitet.

De flesta i personalen har mer än 20 års erfarenhet av måleriarbete och all personal får regelbundet utbildning inom olika områden. Det är inom exempelvis fönster-, ställning-, skylift-, och våtrumsutbildning. Arbete ska utföras enligt krav och förväntan, i rätt tid och med en mycket hög servicegrad. Det är vårt gemensamma motto. På Andrés Måleri säger vi inte att något är självklart – vi säger istället att det är ”viklart”. Det innebär att det är klart först när kunden och Andrés Måleri är överens om att arbetet är klart och godkänt. Naturligtvis lämnar vi full garanti på alla utförda arbeten. Vi lämnar även fem års garanti på våra arbeten.

Personalen på Andrés Måleri känner en stolthet över att arbeta hos oss och över att få vara en del i företagets satsning på långsiktighet gällande både personal- och kundvård. Alla projektledare, arbetsledare och målare bär synliga ID06-kort.

Andrés Måleri har under ett flertal år arbetat med att skapa och utveckla våra egna ledningssystem för kvalitet och miljö. De baseras på de väsentligaste delarna inom ISO 9001/14001 och de innebär att vi spänner bågen för att alltid leverera enligt avtal, och att till exempel utföra regelbundna revisioner av vårt företag. Så långt det är möjligt arbetar vi med material och återvinning för att minska negativ påverkan på miljö och klimat. Allt detta regleras och styrs av våra ledningssystem.

Andrés Måleri har kollektivavtalsenligt löner samt har Allriskförsäkring hos Svedea.

 

André Andersson
ANDRÉ ANDERSSON​

Målarmästare

Region Syd & Mälardalen

Bernt-Erlingmark-in-andresmaleri
BERNT ERLINGMARK

Produktion – Supervisor

DAVID-LORNÉR
DAVID LORNÉR

Projektledare
Uppsala-, Västerås- & Stockholmsregionen

Göran-Syrén
GÖRAN SYRÉN

Projektledare
Uppsala-, Västerås- & Stockholmsregionen

Mathias Ahlbäck

Projektledare
Uppsala-, Västerås- & Stockholmsregionen

Mikael-Strömgren
MIKAEL STRÖMGREN
Projektledare
Gävleborgsregionen
Jimmie Salmelin

Projektledare
Uppsala-, Västerås- & Stockholmsregionen

JONAS GIDLÖF
Ekonomichef
Joanna Kussowska
JOANNA KUSSOWSKA
Redovisningsansvarig & Projektkontroller
FREDRIK
FREDRIK SJÖMAN

Projektledare Göteborg-, Malmöregionen,