Andrés Måleri AB

Trapphusmålning Stockholm

Har du sett ett trapphus som är vackert? I många äldre fastigheter finns det många riktigt vackra trapphus. Vi som arbetar som målare i Stockholm, på Andrés Måleri, har sett många fina men utslitna trapphus som kräver trapphusmålning i Stockholm. Vi har sett vilken stor skillnad det är på trapphus i Stockholm som blir målade med fina färger. Det blir en fin och stor skillnad och bidrar till en ökad trivsel för alla boende i fastigheten.

Du kan läsa om hela vår process om trapphusmålning här.

Trapphusmålning Stockholm​

Anlita oss för trapphusmålning i Stockholm

Har ni en bostadsrättsförening i Stockholm? Eller är ni fastighetsägare och hyr ut bostäder i Stockholm? Anlita oss för er trapphusmålning i Stockholm! 

  • Ett underhållet trapphus behåller och till och med höjer värdet på hela fastigheten. 
  • Särskilt viktigt är det att ha ett fint trapphus, om ni har en bostadsrättsförening som säljer bostadsrätter. 
  • Ett fint trapphus vittnar om en aktiv bostadsrättsförening som förstår värdet av att ha en välhållen fastighet i Stockholm. 
  • Genom att utföra ett regelbundet underhåll bidrar till att ni slipper större skador och slitage. 
  • Ett fint trapphus ökar trivseln hos alla som går i trapphuset. 
  • Vi på Andrés Måleri hjälper er att planera underhållet av trapphuset och utför även den viktiga trapphusmålningen. 
  • Vi kan även hjälpa till med golvrenovering, byte av dörrar till bättre säkerhetsdörrar och entréport så att hela ert trapphus får ett riktigt fint ansiktslyft.

Andrés Måleri är erfarna hantverkare

Andrés Måleri är er målare i Stockholm som har många erfarna hantverkare och vi arbetar med allt från trapphusmålning i Stockholm, till fönsterrenovering, golvrenovering, brandsäkring och brandskydd och fasadrenovering för företag, industrier och privatpersoner med rot avdrag. Vi har många strängar på vår lyra och kan utföra det mesta inom renovering.

Ta kontakt och berätta vad ni behöver hjälp med!

Vi kan måla om era dörrar om ni behöver ny färg på dem. När det kommer till golv är vi experter på golvrenovering i Stockholm, liksom olika typer av fasadtvätt och fasadmålning. Under årens lopp har vi fått flera nöjda kunder. På reco.se har vi 4,4 av 5 bedömningar av våra kunder. I Stockholm har vi bland annat arbetat med BRF Sagan, BRF Hyresgästen 1, BRF Ankaret och många fler bostadsrättsföreningar.

Tryggt att anlita oss

Andrés Måleri har arbetat som familjeföretag ända sedan 1994 och vi är experter på målningsarbeten. Vi arbetar med bostadsrättsföreningar i Stockholm, Uppsala och i hela Mälardalen och kan erbjuda totalentreprenad med ABT 06. Så att när ni anlitar oss kan ni vara trygga med vår expertis gällande trapphusmålning i Stockholm. 

När vi utför renovering och trapphusmålning i Stockholm så arbetar vi alltid så att de boende ska bli så lite störda av arbetet som det bara är möjligt. Det har bidragit till vårt fina omdöme av våra kunder. De har sett att vi måna om dem som bor i fastigheten medan vi arbetar med trapphusmålningen. Vi är extra måna om att alla våra kunder är så trygga som det bara går medan trapphusmålningen pågår och håller en kontinuerlig kommunikation så att alla vet vad som pågår.

Ta kontakt så kan vi berätta mer om hur vi arbetar! Ni kan också tala om vilken hjälp ni behöver och hur ni vill ha det. Vi lyssnar gärna på er!