Andrés Måleri AB

Trapphusmålning Västerås

Har ni ett slitet trapphus i Västerås med färg som flagnar? Om ni har behov av en noggrann och fin trapphusmålning i Västerås så är ni välkomna att kontakta oss på Andrés Måleri! 

Vi är experter på trapphusmålning i Västerås och har erfarna målare i Västerås. Om ni vill det kan vi passa på att utföra en golvrenovering och byta dörrar till bostäderna och entréport. 

Vi arbetar med bostadsrättsföreningar i Västerås, Stockholm och Mälardalen och kan även erbjuda totalentreprenad med ABT 06. När ni anlitar oss kan ni vara trygga med trapphusmålningen i Västerås, vi utför trapphusmålning alltid på så sätt att de boende ska bli så lite störda av arbetet som det bara är möjligt. Det har bidragit till vårt fina omdöme av våra kunder. 

Trapphusmålning Västerås

När ni vill ha trapphusmålning i Västerås

Sitter ni med i en styrelse för en bostadsrättsförening i Västerås, eller är fastighetsägare och hyr ut bostäder i Västerås? Ett underhållet trapphus höjer värdet på hela er fastighet. Ett fint renoverat trapphus vittnar om en aktiv bostadsrättsförening eller om en omtänksam hyresvärd, som erbjuder en välhållen fastighet i Västerås. 

En väl underhållen fastighet drar till sig fler boenden och ger bostadsrättsföreningen ett bättre anseende. Ett fint trapphus gör hela bostadsrättsföreningen mer attraktiv för nya bostadsrättsägare. Men även för alla boende ökar trivseln när ni får en fin trapphusmålning och är välkomnande för alla som besöker fastigheten.

Tryggt att anlita oss

Andrés Måleri har många erfarna hantverkare och vi arbetar med allt från trapphusmålning i Västerås, till fönsterrenovering, golvrenovering, brandsäkring och brandskydd, fasadrenovering för företag, industrier och privatpersoner med rot avdrag. Vi har många kompetenser och kan utföra det allra mesta inom renoveringar av fastigheter. Under årens lopp har vi fått flera nöjda kunder, och har 4,4 av 5 i betyg av våra kunder på reco.se. 

Andrés Måleri är ett familjeföretag och vi är experter på olika slags målningsarbeten. Vi ser till så att alla som bor i fastigheten är så trygga som det bara går under tiden som trapphusmålningen pågår. Vi ser till att hålla en kontinuerlig kommunikation med alla boende så att alla vet vad som pågår.

Så utför vi trapphusmålning

Ni kommer att se en stor skillnad på ert trapphus med vår trapphusmålning. Så går en trapphusmålning till:

  • När ni tar kontakt, berätta gärna hur många fastigheter ni har. Berätta också hur ni önskar er trapphusmålningen, tidsperiod och andra önskemål. Allt sådant är viktigt för oss att känna till.
  • Vi kommer ut och tittar på era trapphus för att kunna ge en realistisk offert på  trapphusmålningen.
  • Vi anger en ungefärlig tidsperiod för er  trapphusmålning. 
  • Vi utför trapphusmålning och byter era dörrar och port till er entré, om ni vill det.
  • När  trapphusmålningen är klar, gör vi en slutbesiktning tillsammans med er så att vi ser att ni är nöjda med  trapphusmålningen.

 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert och platsbesök!