Andrés Måleri AB

Trapphusmålning Uppsala

Har ni ett trapphus i Uppsala som har blivit slitet med färg som flagnar? Om ni har behov av en noggrann och fin trapphusmålning i Uppsala så är ni välkomna att kontakta oss på Andrés Måleri! 

Vi är experter på trapphusmålning i Uppsala och kan även sköta om golvrenovering och byte av dörrar och entréport. Om ni vill det så kan vi på Andrés Måleri hjälpa er att planera underhållet i ert trapphus förutom att utföra den viktiga trapphusmålningen. 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert och platsbesök!

Trapphusmålning Uppsala​

När ni vill ha trapphusmålning i Uppsala

Sitter ni med i en styrelse för en bostadsrättsförening i Uppsala? Är ni fastighetsägare och hyr ut bostäder i Uppsala? 

Anlita oss i så fall för er trapphusmålning i Uppsala! Ni kommer att se en stor skillnad på ert trapphus med vår trapphusmålning. Ett underhållet trapphus höjer värdet på hela er fastighet. Ett fint renoverat trapphus vittnar om en aktiv bostadsrättsförening och omtänksam hyresvärd, som vill erbjuda en välhållen fastighet i Uppsala. En fastighet som är väl underhållen drar till sig fler boenden och ger bostadsrättsföreningen ett bättre anseende och gör den mer attraktiv för nya bostadsrättsägare. Om ni ser till att underhålla fastigheten så slipper ni större skador på den. Ett fint trapphus ökar trivseln hos alla boende, och är välkomnande för alla som besöker fastigheten.

Andrés Måleri har funnits ända sedan 1994

Andrés Måleri har många erfarna hantverkare och vi arbetar med allt från trapphusmålning i Uppsala, till fönsterrenovering, golvrenovering, brandsäkring och brandskydd, fasadrenovering för företag, industrier och privatpersoner med rot avdrag. Vi har många kompetenser och kan utföra det allra mesta inom renoveringar av fastigheter. Under årens lopp har vi fått flera nöjda kunder, och har 4,4 av 5 i betyg av våra kunder på reco.se. 

Tryggt att anlita oss

Andrés Måleri är ett familjeföretag och vi är experter på olika slags målningsarbeten. Vi arbetar med bostadsrättsföreningar i Uppsala, Stockholm och Mälardalen och kan även erbjuda totalentreprenad med ABT 06. När ni anlitar oss kan ni vara trygga med trapphusmålningen i Uppsala, vi utför trapphusmålning alltid på så sätt att de boende ska bli så lite störda av arbetet som det bara är möjligt. 

Det har bidragit till vårt fina omdöme av våra kunder. De har sett att vi måna om alla som bor i fastigheten medan vi arbetar med trapphusmålningen och att vi är extra måna om att alla våra kunder är så trygga som det bara går under tiden. Vi ser till att hålla en kontinuerlig kommunikation med alla boende så att alla vet vad som pågår.

Ta kontakt så kan vi berätta mer om hur vi arbetar! Ni kan också tala om vilken hjälp ni behöver och hur ni vill ha det. Vi lyssnar gärna på er!