Andrés Måleri AB

Trapphusrenovering

Ett renoverat trapphus ökar värdet för såväl lägenhetsinnehavarna som för fastigheten. Vi på Andrés Måleri har hjälpt över 1000 föreningar med att förädla sina trapphus. Vi renoverar varsamt och tidstypiskt, vi kan trapphus!

Trapphusrenovering - Ett viktigt moment när det kommer till helhetsintrycket.

Trapphusrenovering är nödvändigt av många anledningar. I storstäderna kring mälardalen som Stockholm och Uppsala finns mängder av sekelskifteshus samt andra typer av hus med gamla trapphus. Det kan av denna anledning vara viktigt att trapphuset uppdateras till nutida säkerhetskrav och andra bekvämligheter. Det kan även finnas skador och andra slitage som behöver ses över. 

Med en trapphusrenovering säkerställer er bostadsrättsförening att ni håller fastigheten i gott skick vilket kommer bespara er med dyra reparationskostnader.  Vi har lång erfarenhet och ser till projektets alla viktiga moment. Vi är med er hela vägen och säkerställer att allting ifrån projektering, tidplan, utförande och besiktning sköts korrekt. Under åren har vi hjälpt ett flertal bostadsföreningar och vi har ett flertal referenser inom trapphusrenovering

Vi hjälper er med hela trapphuset!

Vi ser till helheten när det kommer till trapphus. Allt ifrån att installera nya säkerhetsdörrar, renovera fastighetens port eller byta ut slitet golv. Boka gärna in oss på ett kostnadsfritt platsbesök tillsammans med en projektledare. Vi är ett av branschens äldsta företag och hos oss kan ni vara trygga.

SE VÅRA TIDIGARE REFERENSER