Andrés Måleri AB

Trapphusrenovering

Vi hjälper dig som fastighetsägare eller bostadsrättsförening!

Ett renoverat trapphus ökar värdet för såväl lägenhetsinnehavarna som för fastigheten. Vi på Andrés Måleri har hjälpt över 1000 föreningar med att förädla sina trapphus. Vi renoverar varsamt och tidstypiskt, vi kan trapphus!

Fri offert på renovering av trapphus

Boka tid, så kommer vi ut på platsbesök

Reco Badge rekommenderat företag, 8 år i rad
5/5
"Trapphusrenovering - Företaget levde upp till de förväntningar vi hade. Vi fick ett trapphus som väl stämmer in med husets ålder och ger ett luftigt och tidsenligt intryck. De var oss behjälpliga i färgval mm. Sammanfattningsvis har vi ett mycket gott intryck av Andrés Måleri. De har till fullo följt vårt avtal och vi har haft en smidig konversation."

  Trapphusrenovering - Ett viktigt moment när det kommer till helhetsintrycket.

  Trapphusrenovering är nödvändigt av många anledningar. I storstäderna kring mälardalen som Stockholm och Uppsala finns mängder av sekelskifteshus samt andra typer av hus med gamla trapphus. Det kan av denna anledning vara viktigt att trapphuset uppdateras till nutida säkerhetskrav och andra bekvämligheter. Det kan även finnas skador och andra slitage som behöver ses över. 

  Med en trapphusrenovering säkerställer er bostadsrättsförening att ni håller fastigheten i gott skick vilket kommer bespara er med dyra reparationskostnader.  Vi har lång erfarenhet och ser till projektets alla viktiga moment. Vi är med er hela vägen och säkerställer att allting ifrån projektering, tidplan, utförande och besiktning sköts korrekt. Under åren har vi hjälpt ett flertal bostadsföreningar och vi har ett flertal referenser inom trapphusrenovering

  Ett trapphus är mer än bara ett funktionellt utrymme för att förflytta sig mellan våningsplanen; det är ofta det första intrycket som ges till besökare, boende eller potentiella kunder. Att upprätthålla och förnya trapphuset är därför inte bara viktigt ur ett estetiskt perspektiv, utan även för att skapa en välkomnande atmosfär och bidra till byggnadens övergripande skick.

  Med tiden kan trapphus utsättas för slitage, skador och blekning av färger på grund av naturligt ljus eller konstant trafik.

  En renovering kan därför bidra till att fräscha upp utrymmet, ge det nytt liv och förbättra byggnadens värde.

  Vi hjälper dig som fastighetsägare eller bostadsrättsförening!

  Ett renoverat trapphus ökar värdet för såväl lägenhetsinnehavarna som för fastigheten. Vi på Andrés Måleri har hjälpt över 1000 föreningar med att förädla sina trapphus. Vi renoverar varsamt och tidstypiskt, vi kan trapphus!

  Hos Andrés Måleri förstår vi vikten av dessa detaljer och arbetar noggrant för att förvandla varje trapphus till ett inbjudande och hållbart utrymme. Med vår gedigna erfarenhet och expertis, strävar vi efter att leverera resultaten du drömmer om.

  Varför välja Andrés Måleri för din trapphusrenovering?

  När det gäller att förvandla och förnya ett trapphus är det viktigt att välja rätt partner. Hos Andrés Måleri erbjuder vi:

  • Lång erfarenhet: Sedan 1994 har vi utfört målningsarbeten i regioner som Stockholm, Uppsala, Gävleborg och Mälardalen. Med över 1000 genomförda projekt i ryggen kan du vara trygg med att vi vet hur man tar sig an varje unikt trapphusprojekt.
  • Kvalitetsfokus: Vår affärsfilosofi bygger på en kompromisslös strävan efter kvalitet. Alla våra arbeten genomgår noggranna kvalitetskontroller, och vi lämnar alltid full garanti, samt en fem års garanti på våra utförda arbeten.
  • Kvalificerad personal: Vårt team består av dedikerade proffs, varav de flesta har mer än 20 års erfarenhet av måleriarbete. Genom regelbunden utbildning ser vi till att hålla vårt team uppdaterat med de senaste teknikerna och bästa metoderna.
  • Kundcentrerat arbetssätt: På Andrés Måleri säger vi inte att något är självklart – vi säger istället att det är ”viklart”. Det innebär att det är klart först när du som kund och vi är överens om att arbetet är klart och godkänt.
  • Miljöansvar: Vi är stolta över att arbeta aktivt med miljöfrågor, och så långt det är möjligt väljer vi material och metoder som minskar negativ påverkan på miljö och klimat.

  Med andra ord, när du väljer Andrés Måleri för din trapphusrenovering, väljer du trygghet, expertis och en oslagbar servicegrad.

   

  Vårt arbetsflöde vid trapphusrenovering

  Att genomföra en trapphusrenovering kan verka överväldigande, men med rätt partner vid din sida blir processen smidig och problemfri. Här är hur vi på Andrés Måleri hanterar ditt projekt från start till slut:

  • Första mötet: Vi börjar med ett initialt möte där vi diskuterar dina behov, visioner och budget. Detta hjälper oss att skapa en tydlig bild av ditt projekt och försäkra oss om att vi är på samma sida.
  • Noggrann planering: Efter vårt första möte skapar vi en detaljerad projektplan, inklusive tidslinje, materialval och budgetuppskattning.
  • Förberedelse: Innan målning och renovering påbörjas ser vi till att skydda alla ytor som inte ska behandlas, såsom golv, trappsteg och väggar. Detta säkerställer att arbetet sker rent och snyggt.
  • Utförande: Med hjälp av vårt erfarna team och kvalitetssäkrade material börjar renoveringsprocessen. Vi håller ständig kommunikation med dig under hela processen för att säkerställa att allt går enligt plan.
  • Kvalitetskontroll: Efter att renoveringen är klar genomför vi en noggrann kvalitetskontroll för att försäkra oss om att allt är perfekt och uppfyller våra höga standarder.
  • Överlämning och godkännande: När allt är klart och godkänt enligt vårt ”viklart”-koncept, går vi igenom arbetet med dig. Detta är din chans att granska allt och försäkra dig om att du är nöjd med resultatet.
  • Eftervård: Vår relation tar inte slut när projektet är klart. Vi finns här för att svara på eventuella frågor eller hantera eventuella problem som kan uppstå efter att arbetet är färdigt.

   

  Med en tydlig och genomtänkt process ser vi till att din trapphusrenovering blir en framgång och uppfyller alla dina förväntningar.

   

  Kvalitet och Garanti hos Andrés Måleri

  Att välja rätt måleriföretag för trapphusrenovering handlar inte bara om estetik; det handlar om kvalitet, hållbarhet och försäkran om att arbetet varar över tid. Här är vad Andrés Måleri erbjuder i termer av kvalitet och garanti:

  • Förpliktelse till kvalitet: Vårt måleri har sedan starten haft ett fokus på kvalitet i varje detalj. Det handlar om att välja de bästa materialen, använda de rätta teknikerna och se till att varje penseldrag är perfekt.
  • Erfaren personal: Vår personal har i genomsnitt mer än 20 års erfarenhet av måleriarbete. Denna erfarenhet, kombinerat med regelbunden fortbildning, säkerställer att vårt arbete håller högsta möjliga standard.
  • Garanti på arbete: På Andrés Måleri erbjuder vi full garanti på alla våra utförda arbeten, vilket innebär att om något inte motsvarar dina förväntningar eller om det uppstår problem, kommer vi att åtgärda det utan extra kostnad. Utöver detta erbjuder vi en femårs garanti på våra arbeten för att ge dig fullständig sinnesro.
  • Godkända ledningssystem: Våra egna ledningssystem för kvalitet och miljö baseras på de väsentligaste delarna inom ISO 9001/14001. Detta garanterar att våra arbetsprocesser alltid följer de högsta internationella standarderna.
  • ”Viklart”-filosofin: För oss är ett jobb inte klart förrän både du som kund och vi som företag är överens om att arbetet är färdigt och godkänt. Det betyder att vi inte vilar förrän du är 100% nöjd.
  • Miljöhänsyn: Förutom att leverera högkvalitativt arbete ser vi också till att vårt arbete är så miljövänligt som möjligt. Genom att välja hållbara material och tekniker minskar vi vår miljöpåverkan.

   

  Genom att välja Andrés Måleri kan du vara säker på att ditt trapphus inte bara kommer att se fantastiskt ut, men också att kvaliteten och hållbarheten i vårt arbete kommer att stå emot tidens prövning.

   

  Vårt team och arbetskultur

  Vår framgång som företag kan inte endast mätas i antalet projekt vi genomfört eller de områden vi täcker, utan också i de människor som utgör Andrés Måleri. Här är några insikter om vårt dedikerade team:

  • Erfarenhet och kunskap: Med en personal vars flertalet har mer än 20 års erfarenhet av måleriarbete, bär vi med oss en sällsynt kompetens i varje projekt vi antar. Denna erfarenhet säkerställer att varje trapphusrenovering hanteras med den skicklighet och precision som våra kunder förväntar sig.
  • Regelbunden utbildning: Vi tror fast på fortsatt utbildning. Vare sig det gäller fönster-, ställning-, skylift-, eller våtrumsutbildning ser vi till att vår personal är uppdaterad med de senaste teknikerna och kunskaperna.
  • Teamarbete och kommunikation: Vi förstår att bra teamwork är nyckeln till framgång. Genom god kommunikation, både internt och med våra kunder, ser vi till att varje projekt löper smidigt från början till slut.
  • Stolthet på arbetsplatsen: Personalen på Andrés Måleri känner en stark stolthet över att vara en del av vårt team. Detta återspeglas i deras engagemang, dedikation och den omsorg de lägger i varje uppgift.
  • Säkerhet först: Alla våra projektledare, arbetsledare och målare bär synliga ID06-kort. Detta garanterar att alla på plats är kvalificerade, legitimt anställda och medvetna om säkerhetsprotokoll.
  • Långsiktighet och kundvård: Vår arbetskultur präglas av långsiktighet, inte bara när det gäller projektets utförande, utan även i hur vi bygger och underhåller relationer med våra kunder. Vi strävar efter att varje kund ska känna sig trygg och nöjd, från det första mötet till projektets avslut.

   

  Genom att välja Andrés Måleri för ditt renoveringsprojekt får du inte bara tillgång till våra tjänster, men också till ett team av experter som är redo att ta sig an varje utmaning med professionalism och passion.

   

  Miljöansvar och hållbarhet

  I takt med att miljön och klimatet står inför allt större utmaningar, inser vi på Andrés Måleri vikten av att agera ansvarsfullt och hållbart i vår verksamhet. Här är några av de steg vi tar för att säkerställa att vi minimerar vår miljöpåverkan:

  • Egna ledningssystem för kvalitet och miljö: Vi har arbetat ihärdigt för att skapa och förbättra våra egna ledningssystem. Dessa system är baserade på viktiga delar av ISO 9001/14001 och säkerställer att vi alltid levererar enligt avtal samtidigt som vi upprätthåller högsta möjliga miljöstandarder.
  • Återvinning och hållbara material: Där det är möjligt strävar vi efter att använda hållbara och miljövänliga material i våra projekt. Vi ser även till att återvinna och minska vårt avfall så mycket som möjligt, vilket bidrar till att minska vår koldioxidavtryck.
  • Regelbundna revisioner: För att säkerställa att vi ständigt lever upp till våra egna höga standarder, utför vi regelbundna revisioner av vårt företag. Genom dessa kontroller kan vi identifiera potentiella förbättringsområden och införa nödvändiga förändringar.
  • Minimera negativ påverkan: Genom noggrann planering och genomförande av varje projekt ser vi till att vårt arbete inte bara uppfyller kundens förväntningar utan också minimerar negativ påverkan på omgivningen och klimatet.

   

  Vårt engagemang för miljön är inte bara en del av vår företagskultur, utan det är också en del av vårt löfte till våra kunder. Vi förstår vikten av att lämna en bättre värld för kommande generationer, och vi är fast beslutna att göra vår del för att göra detta till en verklighet.

  Klicka här om du vill anlita oss för trapphusrenovering i Stockholm.

   

  FAQ – Vanliga frågor

  Hur lång tid tar en trapphusrenovering vanligtvis?

  Varje projekt är unikt, men generellt kan en trapphusrenovering ta allt från några dagar till flera veckor beroende på projektets omfattning och specifika krav. För en mer exakt tidsuppskattning rekommenderar vi att du kontaktar oss med detaljer om ditt specifika projekt.

   

  Vad är kostnaden för en trapphusrenovering?

  Kostnaden varierar beroende på materialval, projektets storlek och andra specifika krav. Vi erbjuder gärna en offert efter att ha diskuterat detaljerna i ditt projekt.

   

  Kommer renoveringen att störa de boende i byggnaden?

  Vi på Andrés Måleri förstår vikten av att minimera störningar. Vårt team arbetar med stor hänsyn till de boende och vi planerar alltid arbetet för att minimera eventuella olägenheter.

   

  Har ni de nödvändiga tillstånden för att utföra trapphusrenoveringar?

  Ja, vi har alla nödvändiga tillstånd och certifikat. Vårt team genomgår regelbunden utbildning för att säkerställa att vi uppfyller alla gällande standarder och förordningar.

   

  Vilken typ av garanti erbjuder ni för trapphusrenoveringar?

  Vi är stolta över vårt arbete och erbjuder en femårig garanti på alla våra trapphusrenoveringsprojekt.

   

  Vilka material använder ni för trapphusrenovering?

  Vi använder endast kvalitetsmaterial som uppfyller våra höga standarder. Beroende på projektets specifikationer och kundens önskemål kan materialen variera.

   

  Hur hanterar ni avfall och överblivna material efter projektets slut?

  Miljöhänsyn är viktigt för oss. Vi ser till att återvinna så mycket material som möjligt och följer alla miljöstandarder när vi hanterar avfall.

  Varför Andrés Måleri?

  Vi hjälper er med hela trapphuset!

  Vi ser till helheten när det kommer till trapphus. Allt ifrån att installera nya säkerhetsdörrar, renovera fastighetens port eller byta ut slitet golv. Boka gärna in oss på ett kostnadsfritt platsbesök tillsammans med en projektledare. Vi är ett av branschens äldsta företag och hos oss kan ni vara trygga.

  Reco Badge rekommenderat företag, 8 år i rad
  Jape - För friska hus badge

  SE VÅRA TIDIGARE REFERENSER

  Vi renoverar trapphus i Stockholm & Uppsala med omnejd

  Vi finns i Stockholm, Uppsala och Gävle samt arbetar i följande områden: