Andrés Måleri AB

FÖNSTERRENOVERING

Vi renoverar, målar och underhåller fönster till bostadsrättsföreningar, privatpersoner, fastighetsbolag m.fl. Vi renoverar även fönster på kulturbyggnader enligt gamla traditionella metoder och vi tar fönsterna som är jätte slitna till vår fönsterverkstad. Vi använder fönsterskydd så att vädret sällan påverkar vår arbete.

VARFÖR ÄR FÖNSTERRENOVERING VIKTIGT?

Fönster utsätts för mycket stort slitage. Temperaturväxlingar gör att kondens bildas. Dessutom har solstrålarna en nedbrytande effekt på färgskiktet så att fukt kan tränga in. Det är viktigt att inte vänta för länge med målning av fönster, börjar det t.ex. spricka vid ändträet eller i fönsterkittet så kan fukten tränga in i virket och orsaka röta. Gamla fönster håller ofta längre än vad man tror och genom att renovera fönstren så kan du förlänga livslängden med flera år. Vi hjälper er att se över dina gamla fönster och kan med vår långa erfarenhet och goda kunskap hjälpa er.

Fönsterverkstad, fördelar med Andrés Måleri

Tack vare vår fönsterverkstad har ni möjlighet att anlita oss året om. När vi kommer igång monterar vi ned de gamla fönstren och sätter upp smarta skydd över. Detta gör så att du kan bo hemma precis som vanligt under tiden och framförallt slipper ni ha spring eller flera olika hantverkare under projektets gång. Detta är även bra för oss, eftersom detta gör att vi kan jobba effektivare.

  • Vad kostar det att renovera fönster?

Det är svårt att säga exakt hur mycket det kostar att renovera fönster eftersom det kan variera beroende på en rad olika faktorer, såsom storleken på fönstren och materialet de är gjorda av. Vi rekommenderar alltid att kontakta oss för att vi ska få en uppfattning om renoveringen och för att ni ska få en rättvis offert.

  • Hur lång tid tar en fönsterrenovering?

En enkel fönsterrenovering tar ett par dagar, är det mer omfattande kan det ta längre tid. Viktigt att känna till är att boende eller verksamma i lokalen är i princip opåverkade under arbetet. Kontakta oss för mer information! Utöver ett kostnadsförslag så får ni givetvis en tidsuppskattning på projektet.

  • Varför bör man renovera fönster?

Gamla eller trasiga fönster kan orsaka obehagliga drag och en dålig inomhusmiljö. Nått som är på tapeten just nu är även ökade energikostnader, vilket man alltid vill hålla ned. Utöver bekvämlighet, ekonomiska fördelar och ljudisolering så ska man inte heller glömma att man även behöver uppfylla vissa krav. T ex lagstiftning om energieffektivitet men även föreskrifter om brandsäkring.

Vi på Andrés Måleri utför fönsterrenoveringar i Uppsala, Gävleborg och Stockholm med omnejd. Ta kontakt med oss idag för ett platsbesök!

SE VÅRA TIDIGARE REFERENSER