Andrés Måleri AB

Trapphusmålning Strängnäs

Har ni ett trapphus i Strängnäs som har sett bättre dagar? Om ni behöver en noggrann och fin trapphusmålning i Strängnäs så är ni välkomna att kontakta oss på Andrés Måleri! Vi arbetar med trapphusmålning i Strängnäs – och på andra orter kring Mälardalen. 

Om ni vill det så kan vi på Andrés Måleri hjälpa er att planera underhållet i ert trapphus och även utföra den viktiga trapphusmålningen. I samband med trapphusmålningen i er fastighet i Strängnäs, även passa på att byta ut era dörrar till mer säkra säkerhetsdörrar, byta entréport och också utföra golvrenovering av trapphuset. 

Trapphusmålning Strängnäs

Dags för trapphusmålning i Strängnäs?

Vi arbetar med bostadsrättsföreningar i Strängnäs, Uppsala och Strängnäs och vi kan erbjuda totalentreprenad med ABT 06. När ni anlitar oss kan ni vara trygga med trapphusmålningen i Strängnäs. Vi utför trapphusmålning så att de boende ska bli så lite störda av arbetet som det bara är möjligt.

Det har bidragit till vårt fina omdöme bland våra kunder. Vi månar om dem som bor i fastigheten medan vi arbetar med trapphusmålningen och att alla kunder är så trygga som det bara går medan trapphusmålningen pågår. Därför håller vi en kontinuerlig kommunikation så att alla vet vad som pågår.

En fin trapphusmålning gör fastigheten mer attraktiv till fördel för bostadsrättsföreningen. Det blir lättare att sälja bostäderna i bostadsrättsföreningen och ger bostadsrättsföreningen ett bättre anseende. Om ni ser till att underhålla trapphuset regelbundet slipper ni få större skador senare. Ett välskött trapphus ökar trivseln hos alla boende och är ett tecken på ett gott förvaltarskap.

Så utför vi trapphusmålning

Ni kommer att se en stor skillnad på ert trapphus med vår trapphusmålning. Så går en trapphusmålning till:

  • När ni tar kontakt, berätta gärna hur många fastigheter ni har. Berätta också hur ni önskar er trapphusmålningen, tidsperiod och andra önskemål. Allt sådant är viktigt för oss att känna till.
  • Vi kommer ut och tittar på era trapphus för att kunna ge en realistisk offert på  trapphusmålningen.
  • Vi anger en ungefärlig tidsperiod för er  trapphusmålning. 
  • Vi utför trapphusmålning och byter era dörrar och port till er entré, om ni vill det.
  • När  trapphusmålningen är klar, gör vi en slutbesiktning tillsammans med er så att vi ser att ni är nöjda med  trapphusmålningen.

Om oss på Andrés Måleri

Andrés Måleri har många erfarna hantverkare och vi arbetar med allt från trapphusmålning i Strängnäs, till fönsterrenovering, golvrenovering, brandsäkring och brandskydd och fasadrenovering för företag, industrier och privatpersoner i Strängnäs med möjlighet till rot avdrag. Vi har många kompetenser och kan utföra det allra mesta inom trapphusmålningar. Under årens lopp har vi fått flera nöjda kunder, och har 4,4 av 5 i betyg av våra kunder på reco.se. 

När vi utför trapphusmålning gör vi det på ett varsamt sätt om det är så att det är viktigt att trapphusets utseende tillvaratas. Behöver ni det, så kan vi renovera fönster med traditionella metoder. Med vår trapphusmålning behöver ni inte oroa er över att utseendet förändras, men får fräschare ytor.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert! Ni kan också tala om vilken hjälp ni behöver och hur ni vill ha det. Vi lyssnar gärna på er!