Andrés Måleri AB

Trapphusmålning Gävle

Har ni ett trapphus i Gävle som har sett bättre dagar? Om ni har behov av en noggrann och fin trapphusmålning i Gävle så är ni välkomna att kontakta oss på Andrés Måleri! Vi är experter på trapphusmålning i Gävle och kan även sköta om renovering av golv och byta dörrar. Om ni vill det så kan vi på Andrés Måleri hjälpa er att planera underhållet i ert trapphus förutom att utföra den viktiga trapphusmålningen. Vi kan även byta era dörrar till mer säkra säkerhetsdörrar och golvrenovering av trapphusets och byta entréport. 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Trapphusmålning Gävle

När ni vill ha trapphusmålning i Gävle

Sitter ni med i en styrelse för en bostadsrättsförening i Gävle? Är ni fastighetsägare och hyr ut bostäder i Gävle? Anlita oss i så fall för er trapphusmålning i Gävle! 

Ni kommer att se en stor skillnad på ert trapphus med vår trapphusmålning. Ett underhållet trapphus mår bättre än trapphus höjer värdet på hela er fastighet. Ett fint trapphus vittnar om en aktiv bostadsrättsförening och om en omtänksam hyresvärd, som vill erbjuda en välhållen fastighet i Gävle.

En fastighet som är väl underhållen drar till sig fler boenden och ger bostadsrättsföreningen ett bättre anseende och gör fastigheten mer attraktiv för nya bostadsrättsägare. Om ni ser till att underhålla fastigheten regelbundet slipper vi större skador senare. Ett välskött trapphus bara trivseln hos alla boende och är ett tecken på ett gott förvaltarskap.

Andrés Måleri har funnits ända sedan 1994

Andrés Måleri har många erfarna hantverkare och vi arbetar med allt från trapphusmålning i Gävle, till fönsterrenovering, golvrenovering, brandsäkring och brandskydd och fasadrenovering för företag, industrier och privatpersoner i Gävle med möjlighet till rot avdrag. Vi har många kompetenser och kan utföra det allra mesta inom trapphusrenoveringar. Under årens lopp har vi fått flera nöjda kunder, och har 4,4 av 5 i betyg av våra kunder på reco.se.

Tryggt att anlita oss

Andrés Måleri är ett familjeföretag och vi är experter på olika slags målningsarbeten. Vi arbetar med bostadsrättsföreningar i Gävle, Uppsala och Stockholm och vi kan erbjuda totalentreprenad med ABT 06. När ni anlitar oss kan ni vara trygga med trapphusmålningen i Gävle. Vi utför trapphusrenoveringar på så sätt att de boende ska bli så lite störda av arbetet som det bara är möjligt. 

Det har bidragit till vårt fina omdöme bland våra kunder. De har sett att vi måna om dem som bor i fastigheten medan vi arbetar med trapphusrenoveringen. Vi är extra måna om att alla våra kunder är så trygga som det bara går medan trapphusrenoveringen pågår och håller en kontinuerlig kommunikation så att alla vet vad som pågår.

Ta kontakt så kan vi berätta mer om hur vi arbetar! Ni kan också tala om vilken hjälp ni behöver och hur ni vill ha det. Vi lyssnar gärna på er!