Andrés Måleri AB

Trapphusmålning Sigtuna

Har ni en bostadsrättsförening i Sigtuna? Eller är ni fastighetsägare och hyr ut bostäder i Sigtuna? Om ni har ett slitet trapphus som har flagnad färg och behöver rustas upp är ni välkomna anlita oss för en trapphusmålning i Sigtuna! 

  • Ett underhållet trapphus behåller och till och med höjer värdet på hela fastigheten. 
  • Särskilt viktigt är det att ha ett fint trapphus, om ni har en bostadsrättsförening som säljer bostadsrätter. 
  • Ett fint trapphus vittnar om en aktiv bostadsrättsförening som förstår värdet av att ha en välhållen fastighet i Sigtuna. 
  • Genom att utföra ett regelbundet underhåll bidrar till att ni slipper större skador och slitage. 
  • Ett fint trapphus ökar trivseln hos alla som bor i fastigheten. 
  • Andrés Måleri kan hjälpa er att planera underhållet av trapphuset och utför den viktiga trapphusmålningen. 
  • Vi kan även hjälpa till med golvrenovering, byte av dörrar till bättre säkerhetsdörrar och entréport så att hela ert trapphus får ett riktigt fint ansiktslyft.
Trapphusmålning Sigtuna

Är det dags för trapphusmålning i Sigtuna?

Ni kommer att se en stor skillnad på ert trapphus med vår trapphusmålning. Ett underhållet trapphus höjer värdet på hela er fastighet. Ett fint trapphus vittnar om en aktiv bostadsrättsförening eller omtänksam hyresvärd, som vill erbjuda en välhållen fastighet i Sigtuna.

Vi kan måla om era dörrar till era bostäder, om ni behöver ny färg på dem. När det kommer till golv är vi även experter på golvrenovering i Sigtuna, liksom olika typer av fasadtvätt och fasadmålning. Under årens lopp har vi fått flera nöjda kunder. På reco.se har vi 4,4 av 5 bedömningar av våra kunder. I Sigtuna har vi bland annat arbetat med BRF Sagan, BRF Hyresgästen 1, BRF Ankaret och många fler bostadsrättsföreningar.

Andrés Måleri är erfarna hantverkare

Andrés Måleri är er målare i Sigtuna med många erfarna hantverkare. Vi arbetar med allt från trapphusmålning i Sigtuna, till fönsterrenovering, golvrenovering, brandsäkring, brandskydd och fasadrenovering för företag, industrier och privatpersoner med rot avdrag. 

Vi har arbetat som familjeföretag ända sedan 1994 och vi är experter på alla slags målningsarbeten. När vi utför renovering och trapphusmålning i Sigtuna så arbetar vi alltid så att de boende ska bli så lite störda av arbetet som det bara är möjligt. Det har bidragit till vårt fina omdöme av våra kunder. Vi är extra måna om att alla våra kunder är så trygga som det bara går medan trapphusmålningen pågår och håller en kontinuerlig kommunikation så att alla vet vad som pågår.

Ta kontakt så kan vi berätta mer om hur vi arbetar! Ni kan också tala om vilken hjälp ni behöver och hur ni vill ha det. Vi lyssnar gärna på er!