Andrés Måleri AB

BRF

Bostadsrättsföreningar

Andrés Måleri har fler än 300 bostadsrättsföreningar som kunder. Genom åren har vi målat och skött underhållet av långt fler än 1000 hus. Eftersom bostadsrättsföreningens styrelse är ansvarig för det yttre underhållet (t.ex fönsterrenovering eller fasadrenovering) enligt bostadsrättslagen ger vårt underhållskoncept föreningen en trygg och ekonomisk helhetslösning.

Vi hjälper till med besiktning av fastigheten, underhållsplan, upphandling, utförande samt slutbesiktning. Vår målsättning är att skapa ett tryggt, kostnadseffektivt och långvarigt underhåll av era fastigheter. Vi vet vad som behövs, vår kunskap och erfarenhet är er trygghet.

bostadsrättsföreningar

UPPHANDLING

Vi vet vad som krävs och vad en målningsupphandling ska innehålla. En god kommunikation med kunden och alla berörda betyder mycket för att arbetet skall flyta på bra. Andrés Måleri prioriterar en trygg, personlig kundkontakt. Vi är lyhörda för Era önskemål.
Ni kan lätt nå vår projektansvarige via mobiltelefon och vi har ett gott samarbete med andra hantverkare.

UNDERHÅLLSPLAN

Vi vet vad som krävs och vad en underhållningsplan ska innehålla. Kvalitet, känsla och kommunikation är nyckelorden för Andrés Måleri, och ”nollprotokoll” utan anmärkningar är ett självklart mål i alla projekt.

GARANTI OCH BESIKTNING

För oss är det viktigt med hög kvalitet och varaktiga kundrelationer. Ett samarbete med oss medför ekonomisk lönsamhet och god fastighetsförvaltning och vår målsättning är att skapa ett kostnadseffektivt och långvarigt underhåll av Era fastigheter. Därför erbjuder vi BranschGaranti på våra arbeten, vilken är Er försäkring som kund hos oss.

Branschgaranti är ett erbjudande till Er som fastighetsförvaltare att säkra ett långsiktigt underhåll av Era fastigheter och ger lång garanti på både material och utfört arbete. BranschGarantin tar ansvar för att alla garantier och avtal gäller tiden ut, om något oförutsett skulle hända med måleriet och med det utförda arbetet. BranschGarantin borgar för att arbetet är utfört av utbildade målare och att de produkter som används motsvarar högt ställda krav.