Andrés Måleri AB

Taktvätt & Fasadtvätt med Grön-Fri

Få fastigheten att skina!

Vi hjälper er med både taktvätt och fasadtvätt med Jape Grön-fri. En yta med påväxt är inte bara ful och förstör helhetsintrycket av en byggnad. Den binder också fukt, som kan leda till skador på materialet. T.ex. söndervittring, rötskador, frostsprängning, etablering av annan påväxt etc. Grön-Fri är ett effektivt medel som enkelt tar bort alger och lav på alla ytor utomhus, t.ex. trä, puts, sten, tegel, betong och takpannor.

Varför behöver byggnader behandlas med Grön-Fri?

Problemen med påväxt på våra hus blivit allt större. Orsaken är en kombination av bland annat förändringar I luftfuktighet, temperatur och nedebördens pH-värde, dvs. klimatet. Det är små faktorer som tillsammans bidrar till en ökad påväxt. Det är omöjligt att påverka rådande klimat och det krävs därför en regelbunden skötsel för att ta bort påväxten. En Grön-Fri behandling dödar befintlig påväxt samtidigt som andra näringsämnen neutraliseras. Ytan nollställs och ingen ny påväxt kan etableras förrän det hamnar nya näringsämnen på ytan.

När ser man ett resultat från behandlingen?

Påväxten dör omedelbart. På väderutsatta ytor såsom tak försvinner resterna med tiden utan att ytan bearbetas i efterhand. På fasader krävs det i flesta fall att ytan tvättas för att resterna helt ska försvinna. Alger är borta inom 1 år, lav inom ca 2 år. Grön-Fri neutraliserar näringsämnena och förebygger nya angrepp i upp till fyra år beroende på ytans egenskaper och läge.

Varför Andrés Måleri?

Om du letar efter en pålitlig och professionell måleritjänst, är Andrés Måleri det självklara valet. Vi är ett högt rekommenderat företag med många nöjda kunder som vittnar om vår enastående service. Vårt team består av erfarna målarmästare som har gedigen kunskap och skicklighet inom måleribranschen. Med Andrés Måleri kan du vara säker på att ditt projekt kommer att utföras med precision, professionalism och omsorg om varje detalj.

Auktoriserad Grön-Fri entreprenör

Andrés Måleri är auktoriserad GRÖN-FRI entreprenör och utför kvalitetsjobb med rätt utrustning och utbildad personal. Har ni problem med mossa eller alger på tak och vägar?

Reco Badge rekommenderat företag, 8 år i rad
Certifikat grön fri

Vill du veta mer om vår tak & fasadtvätt?

Våra tidigare kunder berättar

SE VÅRA TIDIGARE REFERENSER

Få hjälp med nära dig!

Vi hjälper dig vidare med tvätt av fasad eller takvätt!

Vi arbetar i följande områden: