Andrés Måleri AB

Fasadtvätt Sigtuna

Har ni en smutsig fasad på er fastighet i Sigtuna? En effektiv och genomgående fasadtvätt gör mycket för att fasaden ska återfå sin forna glans. Om ni är fastighetsägare, eller sitter med i en styrelse och bor i en bostadsrättsförening och behöver en fasadtvätt i Sigtuna är ni välkomna  att anlita oss för er fasadtvätt!

En fasadtvätt av en fastighet – i Sigtuna och på andra orter kring Mälardalen – är mycket viktig. Oftast gör vi en fasadtvätt innan exempelvis en fasadmålning. I Sigtuna finns Andrés Måleri – och erbjuder fasadrenovering och fasadtvätt. 

Fasadtvätt Sigtuna

Så arbetar vi med fasadtvätt i Sigtuna:

  • Innan en fasadtvätt ser vi till så att den är hel innan fasadtvätten.
  • Om det skulle finnas en spricka eller skada på fasaden innan vi genomför en fasadtvätt, kan fasadtvätten och vätska tränga in i materialet i fasaden och skadar den.
  • Därför kontrollerar vi alltid eventuella skador på fasaden. Skulle vi hitta det så reparerar sprickor eller skador på fasaden innan vi gör en fasadtvätt.
  • När vi jobbar med en fasadtvätten så tvättar vi fasaden med produkter som inte skadar den men som ger en fin yta.
  • Efter fasadtvätten så behandlar vi sedan fasaden med alg- eller mögelmedel för att skydda fasaden på bästa tänkbara sätt.
  • Vi arbetar med vatten och produkter som tar bort eventuellt mögel eller missfärgningar.
  • Vi gör även fasadtvättar innan en fasadmålning. Då är det viktigt att fasaden är helt ren innan vi påbörjar fasadmålningen.

Pålitlig fasadtvätt i Sigtuna

Om ni utför en fasadtvätt innan vintern, får fasaden en hållbar och fin yta när kölden kommer och utsätter våra hus för kyla och väta. Är det så att ni redan har en fin och hel fasad, men en smutsig sådan, så kan det räcka med en fasadtvätt för att fasaden ska vara tillräckligt bra. Men är fasaden sliten kan den behöva en fin fasadmålning som skyddar fasaden ännu mer.

Ta kontakt med oss så kommer vi ut och inspekterar fasaden! Då kan vi med hjälp av våra experter ge ett förslag på åtgärder för att fasaden på ert hus ska vara så skyddad som den bara kan vara.

Fasadtvätt av träfasad

När vi gör en fasadtvätt av en träfasad använder vi material speciellt för träfasader. När vi tvättar en träfasad använder vi speciella borstar som är skonsam mot trämaterialet. Träfasader kan lätt angripas av mögel och fukt. Innan vi kan utföra en fasadtvätt av en träfasad så tar vi bort allt skadat material och träpanel med sprickor och ersätter dem med nytt och fräscht material.  Det är mycket viktigt att hela träfasaden är intakt innan vi utför fasadtvätten, annars kan träfasaden skadas.

Fasadtvätt av putsfasad

När vi gör en fasadtvätt av en putsfasad använder vi material speciellt för putsfasader. Vi har särskilda verktyg för fasadtvätt när vi tvättar putsfasader. När man tvättar putsfasad kan man inte använda samma redskap som vid en fasadtvätt av en träfasad. Vi har speciella borstar som är skonsamma mot putsen och renoverar även putsen innan vi utför fasadtvätten. Det är mycket viktigt att hela putsfasaden är intakt innan vi utför fasadtvätten, annars kan den skadas.

Om Andrés Måleri

Ända sedan starten av Andrés Måleri, sedan 1994, har vi erbjudit högkvalitativa fasadtvättar och fasadtvättar i Sigtuna. Här har vi arbetat med flera bostadsrättsföreningar som har behov av fasadrenovering, inklusive fasadtvätt och fasadtvätt.

Ta kontakt med oss så kommer vi ut och utför en fin fasadtvätt av er fasad!