Andrés Måleri AB

Fasadtvätt Västerås

Har ni ett hus som behöver en fasadtvätt i Västerås? I Västerås finns Andrés Måleri och här erbjuder vi fasadtvätt för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och olika fastighetsbolag. Ni kommer att se en stor skillnad på er fasad med vår fasadtvätt i Västerås. En väl underhållen fasad höjer värdet på hela er fastighet. Ett fin fasad gör så att huset är mer skyddat när vintern drar in.

En väl underhållen fasad gör också fastigheten mer attraktiv och drar till sig fler boenden som ger bostadsrättsföreningen ett bättre anseende.

Även för de som bor i fastigheten så ökar trivseln hos alla boende. Dessutom; om ni underhåller fastigheten regelbundet slipper ni att få större skador senare.

Fasadtvätt västerås

Så utför vi fasadtvätt i Västerås

Först kontrollerar vi att fasaden är hel innan vi påbörjar en fasadtvätt. Skulle det finnas någon spricka eller skada på fasaden är risken stor att väta tränger in i materialet i fasaden och skadar den. Därför gör vi både en inspektion av eventuella skador och reparationer av sprickor och skador på fasaden innan vi utför en fasadtvätt.

Vid fasadtvätten så tvättar vi med produkter som inte skadar fasaden och som behåller den fina ytan. Vi behandlar fasaden med alg- och mögelmedel för att ta bort alg eller mögel för att fasaden efteråt ska vara skyddad. Vi arbetar med vatten och produkter som är miljövänliga och som inte skadar naturen eller något levande.

Är det så att vi ska utföra en fasadmålning, gör vi alltid först en fasadtvätt så att den är helt ren innan fasadmålningen. Är det så att ni redan har en fin och hel fasad, kan det ibland räcka med en fasadtvätt för att den ska fortsätta vara hel och ren.

Efter några år kan det krävas en fasadmålning om fasaden ska skydda huset på ett effektivt sätt.

Fasadtvätt av putsfasad

När vi gör en fasadtvätt av en putsfasad använder vi material speciellt för putsfasader. Vi har särskilda verktyg för fasadtvätt när vi tvättar putsfasader. När man tvättar putsfasad kan man inte använda samma redskap som vid en fasadtvätt av en träfasad.

Vi har speciella borstar som är skonsamma mot putsen. Puts består av stenmaterial och cement i de flesta fall. Är det ett äldre hus kan det även bestå av andra material, men med hjälp av vår långa erfarenhet så kan vi snabbt avgöra vilka material som putsfasaden består av. Sedan anpassar vi fasadtvätten till det material som putsfasaden består av.

Vi renoverar även putsen innan vi utför fasadtvätten. Det är mycket viktigt att hela putsfasaden är intakt innan vi utför fasadtvätten, annars kan putsfasaden skadas.

Om Andrés Måleri

Ända sedan starten av Andrés Måleri, sedan 1994, har vi erbjudit högkvalitativ fasadtvätt och fasadmålning i Västerås. Här har vi arbetat med flera bostadsrättsföreningar som har behov av fasadrenovering, inklusive fasadtvätt och fasadmålning.

Ta kontakt med oss så kommer vi ut och utför en fin fasadtvätt av er fasad!