Andrés Måleri AB

Trapphusrenovering Eskilstuna

Har ni slitna trapphus? Trapphus är ju utrymmen som alla i en stor flerfamiljsfastighet använder varje dag. Av den anledningen slits de snabbt ut. Om ni är fastighetsägare eller sitter med i en styrelse för en bostadsrättsförening kan vi på Andrés Måleri erbjuda trapphusrenovering i era fastigheter. 

Trapphusrenovering Eskilstuna

Vi utför trapphusrenovering i Eskilstuna

Vi finns i Eskilstuna och har utfört många fina trapphusrenoveringar. Detta är vad vi har stor erfarenhet av och kan. När vi utför en trapphusrenovering tar vi hand om allt från trapphusmålning, till golvrenovering. Varför inte passa på att byta dörrar och/eller porten till er entré i er fastighet? När man väl gör en genomgripande trapphusrenovering ser man lätt det som inte är åtgärdat. Att på samma gång byta ut dörrar gör att hela trapphuset får en riktig ansiktslyftning. 

Bland våra kunder hittar du flera bostadsrättsföreningar, större fastighetsbolag och hyresvärdar som har fått fina trapphusrenoveringar. 

Olika trapphusrenovering beroende på stil

Beroende på stil och utseende, ålder och hur pass slitna era trapphus är, renoverar vi dem på olika sätt. Om era trapphus är byggda under 70- och 80 talet slipar vi ner färg på väggar och målar om, renoverar golven så att trapphuset är fint och fräscht. Andrés Måleri hjälper er som är fastighetsägare att underhålla era trapphus som behåller värmen inomhus samtidigt som ni behåller arkitekturen i trapphusen så som de ursprungligen är tänkta. 

Äldre trapphus kräver ett varsamt handlag. Med vår trapphusrenovering behöver ni inte oroa er över att utseendet förändras. Vi har kompetensen att renovera trapphusen så att det ursprungliga utseendet är intakt samtidigt som ni får fräscha och fina trapphus med nya och fräscha material. 

Så utför vi trapphusrenoveringar:

  • Ta kontakt med oss och berätta om hur många fastigheter som ni har och under vilket år som fastigheten är byggd. Allt sådant är viktigt för oss att känna till.
  • Sedan kommer vi ut och tittar på era trapphus och kan ge er en realistisk offert på trapphusrenovering i er fastighet och kan ge en ungefärlig tidsperiod för er trapphusrenovering.
  • Berätta också om ni har särskilda önskemål gällande tidsperiod eller hur vi på bästa sätt går till väga så vi inte stör de boende.
  • Vi renoverar era trapphus, med ommålning, golvrenovering – och vi kan även byta dörrar och porten till er entré om ni vill det.
  • När trapphusrenoveringen sedan till sist är klar gör vi tillsammans med er, en slutbesiktning, så ser vi till att ni är nöjda med trapphusrenoveringen.
 
Ett fint och fräscht trapphus ser till att värdet på er fastighet behålls och kan till och med öka värdet på era fastigheter. Med vår trapphusmålning och golvrenovering, byte av dörrar och port till entrén hjälper vi er behålla utseendet på trapphus och kulturarvet av era fastigheter. Idag är besparingar på energin viktigare än någonsin. I vår trapphusrenovering ser vi till så att ni inte behöver slösa energi på uppvärmningen av era bostäder. 

Ett underhållet trapphus ökar trivseln och garanterar också att ni slipper höga reparationskostnader i framtiden. Ett fint trapphus vittnar också om ett aktivt fastighetsägande och en aktiv och medveten bostadsrättsförening.

Ta kontakt med oss, vi är erfarna av omfattande  trapphusrenovering för flera och stora fastigheter!