Andrés Måleri AB

Trapphusrenovering Stockholm

Bor ni i en bostadsrättsförening i Stockholm och har behov av en omfattande trapphusrenovering? Andrés Måleri är erfarna av trapphusrenovering i Stockholm och erbjuder fina trapphusrenoveringar och att ta hand om allt från trapphusmålning, golvrenovering i Stockholm och byta dörrar och porten till er entré i er fastighet. Ni behöver bara anlita oss så tar vi hand om hela trapphusrenoveringen åt er.

I Stockholm arbetar vi främst med bostadsrättsföreningar men även med fastighetsbolag, hyresvärdar vars fastigheter som vi underhåller och utför trapphusrenoveringar. Bland våra kunder finns fastighetsbolag och statligt ägda kulturbyggnader med mera. Vi är experter på traditionell  trapphusrenovering som tillvaratar trapphusens ursprungliga utseende samtidigt som ni får fräscha och fina trapphus med en lång hållbarhet.

Trapphusrenovering Stockholm

Vi sköter er trapphusrenovering i Stockholm

Äger ni ett äldre hus med fina men slitna trapphus? En renovering av äldre trapphus kräver en varsam trapphusrenovering. Vi har kompetensen att renovera fönster med traditionella metoder och utför en varsam trapphusrenovering som tillvaratar utseendet hos äldre trapphus.

Att bevara kulturarvet som äldre fastigheter i Stockholm har, är viktigt. Med vår  trapphusrenovering behöver ni inte oroa er över att utseendet förändras. 

Idag är besparingar på energin viktigare än någonsin. I vår  trapphusrenovering ser vi till så att ni inte behöver slösa energi på uppvärmningen av era bostäder.

Så här går en trapphusrenovering till:

  • Ta kontakt med oss och berätta vad ni behöver. Hur många fastigheter har ni? Under vilket år är fastigheten byggd? Allt sådant är viktigt för oss att känna till.
  • Vi kommer ut och tittar på era trapphus och ger en realistisk offert på trapphusrenovering i er fastighet.
  • Vi anger en ungefärlig tidsperiod för er trapphusrenovering.
  • Berätta gärna också om ni har särskilda önskemål gällande tidsperiod eller hur vi på bästa sätt går tillväga så att vi inte stör de boende.
  • Vi renoverar era trapphus, med ommålning, golvrenovering och eventuellt byte av dörrar och port till er entré.
  • När trapphusrenoveringen är klar, gör vi till sist en slutbesiktning tillsammans med er så att vi ser att ni är nöjda med trapphusrenoveringen.
 

Effektiv trapphusrenovering

Beroende på stil och utseende, ålder och hur pass slitna era trapphus är, renoverar vi dem på olika sätt. Om era trapphus är byggda under 70- och 80 talet slipar vi ner färg på väggarna och målar om, renoverar golv och ser till så att trapphuset är fint och fräscht.

Ett underhållet trapphus ökar trivseln men garanterar också att ni slipper höga reparationskostnader i framtiden. Ett fint trapphus vittnar om ett aktivt fastighetsägande och en  aktiv och medveten bostadsrättsförening.

Andrés Måleri hjälper er som är fastighetsägare att underhålla era trapphus som behåller värmen inomhus samtidigt som ni behåller arkitekturen i trapphusen så som de ursprungligen är tänkta. 

Ta kontakt med oss, vi är erfarna av omfattande trapphusrenovering för flera och stora fastigheter!