Andrés Måleri AB

Trapphusrenovering Stockholm

Bor ni i en bostadsrättsförening i Stockholm och har behov av en omfattande trapphusrenovering? Andrés Måleri är erfarna av trapphusrenovering i Stockholm och erbjuder fina trapphusrenoveringar och att ta hand om allt från trapphusmålning, golvrenovering i Stockholm och byta dörrar och porten till er entré i er fastighet. Ni behöver bara anlita oss så tar vi hand om hela trapphusrenoveringen åt er.

I Stockholm arbetar vi främst med bostadsrättsföreningar men även med fastighetsbolag, hyresvärdar vars fastigheter som vi underhåller och utför trapphusrenoveringar. Bland våra kunder finns fastighetsbolag och statligt ägda kulturbyggnader med mera. Vi är experter på traditionell  trapphusrenovering som tillvaratar trapphusens ursprungliga utseende samtidigt som ni får fräscha och fina trapphus med en lång hållbarhet.

Trapphusrenovering Stockholm

Vi sköter er trapphusrenovering i Stockholm

Välkommen till Andrés Måleri, ditt förstahandsval för professionell trapphusrenovering i Stockholm. Sedan vår start 1994 har vi etablerat oss som ett pålitligt måleriföretag, och vårt familjeägda företag har vuxit och utvecklats för att möta våra kunders skiftande behov. Genom åren har vi specialiserat oss på trapphusrenovering, och har blivit experter på att skapa vackra och hållbara utrymmen för bostadsrättsföreningar (BRF) och fastighetsägare.

Vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet är kärnan i vår verksamhet. Vi förstår att varje trapphusrenovering är unik, och vi tar oss an varje projekt med stor omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Vårt mål är att förvandla varje trapphus till ett inbjudande och estetiskt tilltalande utrymme som bidrar till byggnadens övergripande charm och värde.

Med vårt erfarna team av professionella målare och hantverkare, säkerställer vi att varje steg i renoveringsprocessen genomförs med högsta precision. Vi är stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just ditt trapphus behov och estetiska preferenser, alltid med ett fokus på hållbarhet och miljövänliga metoder.

Hos Andrés Måleri är vi mer än bara målare; vi är partners i att förvandla och förädla din fastighets utrymmen. Låt oss hjälpa dig att ge nytt liv åt ditt trapphus, med en kvalitet och service som endast Andrés Måleri kan leverera.

 

Varför renovera ditt trapphus med Andrés Måleri

Att renovera ett trapphus är inte bara en estetisk förbättring; det är en investering i fastighetens värde och trivsel. För fastighetsägare och bostadsrättsföreningar (BRF) är ett välskött trapphus en viktig del i att upprätthålla en hög standard på hela fastigheten. Ett trapphus är det första intrycket en besökare eller potentiell köpare får, och ett snyggt och välvårdat trapphus bidrar till en positiv bild av hela byggnaden.

 

Fördelarna med att välja Andrés Måleri:

 1. Erfarenhet och expertis: Andrés Måleri har över två decenniers erfarenhet av måleriarbeten. Vårt team består av yrkesskickliga målare och hantverkare som är experter på trapphusrenovering. Vi förstår vikten av noggrannhet och kvalitet i varje projekt.

 2. Anpassade lösningar: Vi vet att varje fastighet är unik. Våra tjänster är därför skräddarsydda för att möta just dina specifika behov och önskemål. Oavsett om det gäller färgval, materialval eller stil, arbetar vi tillsammans med dig för att hitta den perfekta lösningen.

 3. Kvalitetsmaterial och hållbarhet: Andrés Måleri använder endast högkvalitativa och hållbara material. Vi är engagerade i att minska vår miljöpåverkan och väljer produkter som är både estetiskt tilltalande och miljövänliga.

 4. Fokus på kundnöjdhet: För oss är inget projekt klart förrän du som kund är fullständigt nöjd. Vi arbetar nära våra kunder genom hela processen för att säkerställa att slutresultatet överträffar förväntningarna.

 5. Effektivitet och flexibilitet: Vi förstår vikten av att minimera störningar i vardagen. Vårt team arbetar effektivt och flexibelt för att projektet ska genomföras smidigt med minsta möjliga olägenhet för de boende.

Att välja Andrés Måleri för din trapphusrenovering innebär att du satsar på ett pålitligt, erfaret och kvalitetsmedvetet måleriföretag. Vi är här för att hjälpa dig att förvandla ditt trapphus till ett vackert och välkomnande utrymme som stärker hela fastighetens karaktär och värde.

 

Vår arbetsprocess

Så här går en trapphusrenovering till:

 • Ta kontakt med oss och berätta vad ni behöver. Hur många fastigheter har ni? Under vilket år är fastigheten byggd? Allt sådant är viktigt för oss att känna till.
 • Vi kommer ut och tittar på era trapphus och ger en realistisk offert på trapphusrenovering i er fastighet.
 • Vi anger en ungefärlig tidsperiod för er trapphusrenovering.
 • Berätta gärna också om ni har särskilda önskemål gällande tidsperiod eller hur vi på bästa sätt går tillväga så att vi inte stör de boende.
 • Vi renoverar era trapphus, med ommålning, golvrenovering och eventuellt byte av dörrar och port till er entré.
 • När trapphusrenoveringen är klar, gör vi till sist en slutbesiktning tillsammans med er så att vi ser att ni är nöjda med trapphusrenoveringen.

 

Vårt åtagande till kvalitet och hållbarhet

På Andrés Måleri är vårt åtagande till kvalitet och hållbarhet mer än bara ord – det är en grundläggande del av vår affärsfilosofi och arbetsmetod. Vi förstår att varje trapphusrenoveringsprojekt vi tar oss an inte bara påverkar våra kunder, utan även miljön omkring oss. Därför arbetar vi ständigt för att integrera hållbarhetsaspekter i alla delar av vår verksamhet.

 

Kvalitetspolicy

 • Professionellt utförande: Vårt team består av erfarna och kvalificerade hantverkare som utför sitt arbete med största noggrannhet och precision. Vi använder de senaste teknikerna och metoder för att garantera högsta möjliga kvalitet.
 • Kundfokus: Vi lyssnar på våra kunders behov och önskemål och anpassar våra tjänster därefter. Vårt mål är att överträffa kundens förväntningar och leverera slutresultat som håller i längden.
 • Kontinuerlig uppföljning: Vi utför regelbundna kvalitetskontroller under hela projektet för att säkerställa att allt arbete uppfyller våra höga standarder.

 

Miljöpolicy

 • Miljövänliga material: Vi väljer miljövänliga och hållbara material och produkter i våra renoveringsprojekt. Det innebär att vi använder färger och ytbehandlingar som har låg eller ingen VOC (flyktiga organiska föreningar) och är skonsamma mot miljön.
 • Energibesparing: I våra belysningslösningar fokuserar vi på energieffektivitet, vilket bidrar till lägre energiförbrukning och minskad miljöpåverkan.
 • Återvinning och minimering av avfall: Vi strävar efter att minimera avfall i våra projekt och återvinna material där det är möjligt. Genom att effektivisera våra arbetsprocesser bidrar vi till en mer hållbar verksamhet.

 

Ansvar mot samhället och framtiden

 • Utbildning och utveckling: Vi investerar i utbildning och kontinuerlig utveckling av våra medarbetare för att säkerställa att de är uppdaterade med de senaste metoderna och materialen som är både effektiva och miljövänliga.
 • Samhällsengagemang: Andrés Måleri tar ett aktivt ansvar för vår påverkan på samhället och miljön. Genom våra val och handlingar strävar vi efter att bidra till en mer hållbar framtid.

 

Genom vårt engagemang för kvalitet och hållbarhet garanterar vi inte bara vackra och hållbara trapphus, utan också ett arbete som är genomfört med respekt för både människor och miljö. Andrés Måleri är din partner för en ansvarsfull och hållbar trapphusrenovering.

Effektiv trapphusrenovering

Beroende på stil och utseende, ålder och hur pass slitna era trapphus är, renoverar vi dem på olika sätt. Om era trapphus är byggda under 70- och 80 talet slipar vi ner färg på väggarna och målar om, renoverar golv och ser till så att trapphuset är fint och fräscht.

Ett underhållet trapphus ökar trivseln men garanterar också att ni slipper höga reparationskostnader i framtiden. Ett fint trapphus vittnar om ett aktivt fastighetsägande och en  aktiv och medveten bostadsrättsförening.

Andrés Måleri hjälper er som är fastighetsägare att underhålla era trapphus som behåller värmen inomhus samtidigt som ni behåller arkitekturen i trapphusen så som de ursprungligen är tänkta. 

Ta kontakt med oss, vi är erfarna av omfattande trapphusrenovering för flera och stora fastigheter!

FAQ – Vanliga frågor

I vår strävan att göra processen för trapphusrenovering så transparent och förståelig som möjligt för våra kunder, har vi sammanställt en lista över några av de vanligaste frågorna vi får. Här är svar på dessa för att hjälpa dig att få en bättre förståelse för vad vi erbjuder och hur vi arbetar.

Hur lång tid tar en trapphusrenovering?

Tidsåtgången för en trapphusrenovering varierar beroende på projektets omfattning och komplexitet. Efter en initial bedömning kan vi ge en mer exakt tidsuppskattning.

Vilka färgalternativ finns tillgängliga för trapphusmålning?

Vi erbjuder ett brett utbud av färgalternativ och kan även skapa anpassade färglösningar. Vårt mål är att hitta färger som kompletterar trapphusets karaktär och fastighetens övergripande estetik.

Kan ni anpassa renoveringen efter vår BRF:s specifika behov?

Ja, absolut. Vi skräddarsyr varje renoveringsprojekt för att möta de specifika behoven och önskemålen hos varje BRF vi arbetar med.

Är ni försäkrade och licensierade för att utföra trapphusrenoveringar?

Ja, vi är fullt försäkrade och licensierade för alla typer av måleriarbeten, inklusive trapphusrenoveringar.

Hur hanterar ni störningar för de boende under renoveringsprocessen?

Vi strävar efter att minimera eventuella olägenheter. Vi informerar i god tid om arbetsscheman och ser till att hålla ordning och renlighet under hela processen.

Använder ni miljövänliga material?

Ja, vi prioriterar användningen av miljövänliga och hållbara material i våra renoveringsprojekt. Detta inkluderar färger med låga VOC-nivåer och energieffektiva belysningslösningar.

Erbjuder ni garantier på ert arbete?

Ja, vi erbjuder garantier på allt vårt arbete. Detaljerna i garantin varierar beroende på projektets natur, men vårt åtagande för kvalitet och kundnöjdhet är alltid vår högsta prioritet.

Hur får jag en offert för trapphusrenovering?

Du kan enkelt få en offert genom att kontakta oss via vår hemsida, telefon eller e-post. Vi kommer att ordna ett möte för att diskutera dina behov och därefter tillhandahålla en detaljerad och anpassad offert.

Om du har ytterligare frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss. Vi på Andrés Måleri är här för att hjälpa dig genom hela processen av din trapphusrenovering.