Andrés Måleri AB

Trapphusrenovering Sigtuna

Bor ni i Sigtuna och sitter med i en styrelse för en bostadsrättsförening, eller äger ni fastigheter med bostäder som ni hyr ut, eller bara behöver en trapphusrenovering i Sigtuna? 

Andrés Måleri erbjuder fin trapphusrenovering i fastigheter i Sigtuna. Här har vi utfört många trapphusrenoveringar i och runt Sigtuna. Vid en trapphusrenovering tar vi hand om allt från trapphusmålning, till golvrenovering i Sigtuna och att byta dörrar och/eller porten till er entré i er fastighet. Vi kan ta hand om hela underhållet och trapphusrenoveringen åt er!

Trapphusrenovering Sigtuna

Få fin trapphusrenovering i Sigtuna

I Sigtuna arbetar vi främst med bostadsrättsföreningar men även större fastighetsbolag och hyresvärdar vars trapphus som vi renoverar. Bland våra kunder hittar ni bland annat större fastighetsbolag och statligt ägda kulturbyggnader. Vi är experter på traditionell trapphusrenovering som tillvaratar trapphusens ursprungliga utseende samtidigt som våra kunder får fräscha och fina trapphus för en lång tid framåt.

Så går en trapphusrenovering i Sigtuna till:

  • Ta kontakt med oss och berätta om hur många fastigheter som ni har och under vilket år som fastigheten är byggd. Allt sådant är viktigt för oss att känna till.
  • Sedan kommer vi ut och tittar på era trapphus och kan ge er en realistisk offert på trapphusrenovering i er fastighet och kan ge en ungefärlig tidsperiod för er trapphusrenovering.
  • Berätta också om ni har särskilda önskemål gällande tidsperiod eller hur vi på bästa sätt går till väga så vi inte stör de boende.
  • Vi renoverar era trapphus, med ommålning, golvrenovering – och vi kan även byta dörrar och porten till er entré om ni vill det.
  • När trapphusrenoveringen sedan till sist är klar gör vi tillsammans med er, en slutbesiktning, så ser vi till att ni är nöjda med trapphusrenoveringen.

Olika trapphusrenovering beroende på stil

En trapphusrenovering av äldre trapphus kräver ett varsamt handlag. Med vår trapphusrenovering behöver ni inte oroa er över att utseendet förändras. Vi har kompetensen att renovera trapphusen så att det ursprungliga utseendet är intakt samtidigt som ni får fräscha och fina trapphus med nya och fräscha material. 

Beroende på stil och utseende, ålder och hur pass slitna era trapphus är, renoverar vi dem på olika sätt. Om era trapphus är byggda under 70- och 80 talet slipar vi ner färg på väggar och målar om, renoverar golven så att trapphuset är fint och fräscht.

Viktigt att regelbundet underhålla trapphus

Ett underhållet trapphus ökar trivseln och garanterar också att ni slipper höga reparationskostnader i framtiden. Ett fint trapphus vittnar också om ett aktivt fastighetsägande och en aktiv och medveten bostadsrättsförening. Ett fint och fräscht trapphus ser till att värdet på er fastighet behålls och kan till och med öka värdet på era fastigheter. Med vår trapphusmålning och golvrenovering, byte av dörrar och port till entrén hjälper vi er behålla utseendet på trapphus och kulturarvet av era fastigheter. 

Idag är besparingar på energin viktigare än någonsin. I vår trapphusrenovering ser vi till så att ni inte behöver slösa energi på uppvärmningen av era bostäder.  Andrés Måleri hjälper er som är fastighetsägare att behåller värmen inomhus samtidigt som ni behåller arkitekturen i trapphusen så som de ursprungligen är tänkta. 

Ta kontakt med oss, vi är erfarna av omfattande trapphusrenovering för flera och stora fastigheter!