Andrés Måleri AB

Trapphusrenovering Strängnäs

Söker ni efter en firma som har kapaciteten att renovera hela trapphus i Strängnäs? Vid en trapphusrenovering tar Andrés måleri hand om allt från trapphusmålning, till golvrenovering och kan byta ut era dörrar och/eller portarna till er entré i fastigheterna. 

I Strängnäs arbetar vi främst med bostadsrättsföreningar men även större fastighetsbolag och hyresvärdar vars trapphus vi underhåller och utför trapphusrenoveringar. Bland våra kunder hittar ni större fastighetsbolag och statligt ägda kulturbyggnader bland annat. Vi är experter på traditionell trapphusrenovering som tillvaratar trapphusens ursprungliga utseende samtidigt som våra kunder får fräscha och fina trapphus för en lång tid framåt.

Trapphusrenovering Strängnäs

Få besparingar på trapphusrenovering i Strängnäs

Idag är besparingar på energin viktigare än någonsin. I vår trapphusrenovering ser vi till så att ni inte behöver slösa energi på uppvärmningen av era bostäder. Ett sätt att isolera trapphus är att byta dörrar och portarna vid entrén. Ett annat sätt är att renovera fönster i trapphus. Allt det kan vi hjälpa er med.

Så går vi tillväga vid en trapphusrenovering i Strängnäs:

  • Ta kontakt med oss och berätta om hur många fastigheter som ni har och under vilket år som fastigheten är byggd. Allt sådant är viktigt för oss att känna till.
  • Sedan kommer vi ut och tittar på era trapphus och kan ge er en realistisk offert på trapphusrenovering i er fastighet och kan ge en ungefärlig tidsperiod för er trapphusrenovering.
  • Berätta också om ni har särskilda önskemål gällande tidsperiod eller hur vi på bästa sätt går till väga så vi inte stör de boende.
  • Vi renoverar era trapphus, med ommålning, golvrenovering – och vi kan även byta dörrar och porten till er entré om ni vill det.
  • När  trapphusrenoveringen sedan till sist är klar gör vi tillsammans med er, en slutbesiktning, så ser vi till att ni är nöjda med  trapphusrenoveringen.

Vi utför varsamma trapphusrenoveringar i äldre trapphus

En trapphusrenovering av äldre trapphus kräver ett varsamt handlag. Med vår trapphusrenovering behöver ni inte oroa er över att utseendet förändras. Vi har kompetensen att renovera trapphusen så att det ursprungliga utseendet är intakt samtidigt som ni får fräscha och fina trapphus med nya och fräscha material. 

Beroende på stil och utseende, ålder och hur pass slitna era trapphus är, renoverar vi dem på olika sätt. Om era trapphus är byggda under 70- och 80 talet slipar vi ner färg på väggar och målar om, renoverar golven så att trapphuset är fint och fräscht.

Höj värdet på er fastighet!

Ett fint och fräscht trapphus ser till att värdet på er fastighet behålls och kan till och med öka värdet på era fastigheter. Med vår trapphusmålning och golvrenovering, byte av dörrar och port till entrén hjälper vi er behålla utseendet på trapphus och kulturarvet av era fastigheter. Ett underhållet trapphus ökar trivseln och garanterar också att ni slipper höga reparationskostnader i framtiden. Ett fint trapphus vittnar också om ett aktivt fastighetsägande och en aktiv och medveten bostadsrättsförening.

Andrés Måleri hjälper er som är fastighetsägare att underhålla era trapphus som behåller värmen inomhus samtidigt som ni behåller arkitekturen i trapphusen så som de ursprungligen är tänkta. 

Ta kontakt med oss, vi är erfarna av omfattande trapphusrenovering för flera och stora fastigheter!