Andrés Måleri AB

Trapphusrenovering Västerås

Har ni ett trapphus som är slitet? Om ni behöver en väl utförd trapphusrenovering i Västerås så hjälper Andrés måleri er gärna. Bland våra kunder hittar ni större fastighetsbolag och statligt ägda kulturbyggnader bland annat. Vi är experter på traditionell trapphusrenovering som tillvaratar trapphusens ursprungliga utseende samtidigt som våra kunder får fräscha och fina trapphus för en lång tid framåt.

Trapphusrenovering Västerås

Nödvändig trapphusrenovering i Enköping

Så gör vi vid en trapphusrenovering:

 • Bland det första som vi behöver veta är hur många fastigheter som ni har och under vilket år som fastigheten är byggd. Allt sådant är viktigt för oss att känna till.
 • Vi kommer gärna ut och tittar på era trapphus och kan ge er en realistisk offert på  trapphusrenovering och också en ungefärlig tidsperiod för trapphusrenoveringen. 
 • Om ni har särskilda önskemål gällande tidsperiod eller hur vi på bästa sätt går tillväga för att inte stör de boende så är det bra att även känna till det.
 • Sedan tar trapphusrenroveringen vid och vi renoverar trapphus, göra fina ommålningar, golvrenoveringar och eventuella dörrbyten och portbyte.
 • När  trapphusrenoveringen sedan till sist är klar gör vi tillsammans med er, en slutbesiktning, så ser vi till att ni är nöjda med  trapphusrenoveringen.
 
Idag är besparingar på energin viktigare än någonsin. När vi utför trapphusrenovering  så ser vi därför till så att ni inte behöver slösa energi på uppvärmningen av era bostäder. Om ni renoverar trapphus regelbundet, så förnyar ni trapphuset. Med ett dörrbyte och portbyte så får ni till bättre isolering i era bostäder.

Så utför vi trapphusrenovering i Västerås

Vid en trapphusrenovering tar vi hand om allt från trapphusmålning, till golvrenovering i Västerås och att byta dörrar och/eller porten till er entré i er fastighet. Vi kan ta hand om hela underhållet och trapphusrenoveringen åt er!

 • Idag är besparingar på energin viktigare än någonsin. I vår trapphusrenovering ser vi till så att ni inte behöver slösa energi på uppvärmningen av era bostäder.
 • När ni tar kontakt vill vi gärna veta hur många fastigheter som ni har och under vilket år som fastigheten är byggd. Allt sådant är viktigt för oss att känna till.
 • Om ni vill det kan vi komma ut och titta på era trapphus för en realistisk offert på  trapphusrenovering i er fastighet. Då kan vi ge en ungefärlig tidsperiod för er trapphusrenovering. 
 • Har ni särskilda önskemål gällande tidsperiod eller hur vi på bästa sätt går till väga så vi inte stör de boende? En av våra specialiteter är att renovera på sätt som inte stör de boende under trapphusrenoveringen.
 • Sedan renoverar vi väggar och golv i trapphuset och kan även byta ut alla era dörrar och porten till er entré om ni vill det.
 • När  trapphusrenoveringen sedan till sist är klar gör vi tillsammans med er, en slutbesiktning, så ser vi till att ni är nöjda med  trapphusrenoveringen.

Varierade trapphusrenovering beroende på stil

En trapphusrenovering av äldre trapphus kräver ett varsamt handlag. Med vår trapphusrenovering behöver ni inte oroa er över att utseendet förändras. Vi har kompetensen att renovera trapphusen så att det ursprungliga utseendet är intakt samtidigt som ni får fräscha och fina trapphus med nya och fräscha material. 

Andrés Måleri erbjuder varsamma trapphusrenoveringar. 

I Västerås arbetar vi främst med bostadsrättsföreningar men även större fastighetsbolag och hyresvärdar vars trapphus vi underhåller och utför trapphusrenoveringar. Få fin trapphusrenovering i Västerås. Beroende på stil och utseende, ålder och hur pass slitna era trapphus är, renoverar vi dem på olika sätt. Om era trapphus är byggda under 70- och 80 talet slipar vi ner färg på väggar och målar om, renoverar golven så att trapphuset är fint och fräscht.

Ett fint och fräscht trapphus ser till att värdet på er fastighet behålls och kan till och med öka värdet på era fastigheter. Med vår trapphusmålning och golvrenovering, byte av dörrar och port till entrén hjälper vi er behålla utseendet på trapphus och kulturarvet av era fastigheter. Ett underhållet trapphus ökar trivseln och garanterar också att ni slipper höga reparationskostnader i framtiden. Ett fint trapphus vittnar också om ett aktivt fastighetsägande och en aktiv och medveten bostadsrättsförening.

Andrés Måleri hjälper er som är fastighetsägare att underhålla era trapphus som behåller värmen inomhus samtidigt som ni behåller arkitekturen i trapphusen så som de ursprungligen är tänkta. 

Ta kontakt med oss, vi är erfarna av omfattande  trapphusrenovering för flera och stora fastigheter!