Andrés Måleri AB

Trapphusrenovering Uppsala

Bor ni i en bostadsrättsförening i Uppsala och har behov av en varsam trapphusrenovering? Andrés Måleri är erfarna gällande trapphusrenovering i Uppsala och erbjuder trapphusrenoveringar som inbegriper allt från trapphusmålning, golvrenovering i Uppsala och byte av dörrar och port till er entré i er fastighet. 

Idag är besparingar på energin viktigare än någonsin. I vår  trapphusrenovering ser vi till så att ni inte behöver slösa energi på uppvärmningen av era bostäder.

Anlita oss så tar vi hand om hela trapphusrenoveringen åt er!

I Uppsala arbetar vi främst med bostadsrättsföreningar men även för fastighetsbolag och hyresvärdar då vi underhåller och utför trapphusrenovering i deras fastigheter. Bland våra kunder hittar ni både större fastighetsbolag och statligt ägda kulturbyggnader bland annat. Vi är experter på traditionell trapphusrenovering som tillvaratar trapphusens ursprungliga utseende samtidigt som ni får fräscha och fina trapphus.

Trapphus Uppsala

Vi tar hand om er trapphusrenovering i Uppsala

Äger ni ett äldre hus som har slitna trapphus? En renovering av äldre trapphus kräver en varsam trapphusrenovering. Vi har kompetensen att renovera med traditionella metoder. Att bevara kulturarvet som äldre fastigheter i Uppsala har, är viktigt. Vi kan allt om  trapphusrenovering med traditionella utseenden och ser till att bevara utseendet på dem. Med vår trapphusrenovering behöver ni inte oroa er över att utseendet förändras utan får en fin färg i den kulör som ni önskar. 

Så utför vi trapphusrenovering i Uppsala:

  • Ta kontakt med oss och berätta vad ni behöver. Hur många fastigheter har ni? Under vilket år är de byggda? Allt sådant är viktigt för oss att känna till.
  • Vi kommer ut och tittar på era trapphus och ger en realistisk offert på trapphusrenovering i er fastighet och anger en ungefärlig tidsperiod för er trapphusrenovering.
  • Berätta gärna ifall ni har särskilda önskemål om tidsperiod eller hur vi på bästa sätt utför trapphusrenoveringen så att vi inte stör er.
  • Vi renoverar era trapphus, med trapphusmålning, golvrenovering och eventuellt byte av era dörrar och/eller port till er entré.
  • När trapphusrenoveringen är klar, så gör vi till sist en slutbesiktning tillsammans med er så vi ser att ni är nöjda med trapphusrenoveringen.

Trapphusrenovering beroende på stil och utseende

Beroende på stil, utseende och ålder på fastigheten, och hur slitna era trapphus är, renoverar vi dem på olika sätt. Om era trapphus är byggda under tidsperioden innan 70- och 80-talet slipar vi ner färg på väggarna och målar om, renoverar golv och ser till så att trapphuset är fint och fräscht. Har ni stuckatur och äldre slags lister, så tillvaratar vi dem, målar om dem så att de behålls och fortsätter vara fina.

Ett underhållet trapphus ökar trivseln som alla boende och garanterar att ni slipper höga reparationskostnader framåt.

Andrés Måleri hjälper er som är fastighetsägare att underhålla era trapphus som behåller värmen inomhus samtidigt som ni behåller arkitekturen i trapphusen så som de ursprungligen är tänkta.

Ta kontakt med oss, vi är erfarna av omfattande  trapphusrenovering för flera och stora fastigheter!