Andrés Måleri AB

TRÄFASAD

I vårt klimat utsätts fasaden för stora påfrestningar och det är därför viktigt att inte vänta för länge med att måla om. En träfasad behöver kontinuerligt underhåll för att bevaras intakt och ge det skydd som behövs. Andrés Måleri har stor erfarenhet av att renovera träfasader och kan hjälpa dig med allt i från fasadmålning till snickeri, byte av plåtar. Vi hjälper er gärna med rådgivning och besiktning så att rätt behandling görs i rätt tid.

VI HAR LÅNG ERFARENHET AV FASADMÅLNING

Under åren har vi arbetet med många olika bostadsrättsföreningar, fastighetsförvaltare och bostadsägare. Vi vet därför hur man utför fasadmålning på ett sätt som effektivt bevarar husen och ger dem ett nytt lyster, ta gärna en titt på våra tidigare arbeten. När ni anlitar oss så har ni även tillgång till våra fasadexperter, som vid behov, kan analysera er fasad i ett labb så att ni får rätt färg på rätt underlag. Ta gärna kontakt med oss så hjälper vi er.

VAD ÄR SKILLNADEN MELLAN TRÄFASAD OCH PUTSFASAD?

Både en träfasad och putsfasad används för att skydda husets ytskikt mot klimatet. En träfasad är precise som det låter skapad av trä. Detta göra att man regelbundet behöver byta ut ruttna träplankor och måla om. Vi rekommenderar att man ser över och målar om sin träfasad varje 10 till 15 år. En putsfasad är istället skapad av sten eller tegel vilket gör att underhållet är något mindre. Man behöver däremot se till att underhålla en putsfasad för att motverka sprickor eller långvarigt slitage.

Är det dags för fasadrenovering eller ommålning? Vi hjälper er med en kostnadsfri offert!

Kontakta oss idag!

Vi reder ut era funderingar om just er fasad!

Reco Badge rekommenderat företag, 8 år i rad
5/5
"Vi är mycket nöjda efter fasadmålning av fristående småhus i vår brf. De hade bra information inför målningen, var noggranna och snabba i sitt arbete, och följde upp genomfört arbete. Alltid trevliga och professionella. Husen blev jämnt och bra målade.."

    SE VÅRA TIDIGARE REFERENSER

    Vi arbetar med fasadmålning i följande områden: