Andrés Måleri AB

Fasadmålning Västerås

Bor ni Västerås och inser att ni behöver måla om fasaden på ert hus? Med tiden slits våra fasader ut och färgen som tidigare var så fin börjar flagna om man inte utför en fasadmålning innan fasaden blir alltför sliten. Vi erbjuder fin fasadmålning i Västerås. Andrés Måleri är erfarna målare som erbjuder fasadmålning i Västerås för bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och privatpersoner med möjlighet till rot avdrag av arbetskostnaderna.

Fasadmålning Västerås

Fasadmålning i Västerås

Vi har arbetat med fasadmålning för bostadsrättsföreningar och målat många, många fastigheter med puts- eller träfasader. Detta är ett av många expertisområden som vi har stor erfarenhet av. Det är tryggt att anlita oss. 

Detta kan ni förvänta er under vår fasadmålning:

 • Allra först vill vi komma ut på ett kostnadsfritt platsbesök. Detta för att se hur stor omfattningen av fasadmålningen är och hur lång tid som en fasadmålning kan ta. 
 • Efter det får ni en kostnadsfri och realistisk offert som ni kan ta ställning till. 
 • Tidigt i arbetet med fasadmålningen tar vi gärna emot synpunkter på hur ni önskar att arbetet ska genomföras till exempel vilka tider som ni inte vill att vi är på arbetsplatsen.
 • Vi börjar alltid med en noggrann fasadtvätt och utför eventuella reparationer av fasaden innan vi kan sätta igång med fasadmålningen. Det är väldigt viktigt att hela fasaden är hel innan vi sätter igång med fasadmålningen.
 • Efter fasadtvätten är klar monterar vi trygga fasadställningar invid er fastighet. 
 • Vi arbetar alltid så att de boende inte ska störas av fasadmålningen. 
 • Sedan arbetar vi intensivt och målmedvetet med er fasadmålning.
 • När den är klar gör vi en slutbesiktning tillsammans med er så att vi ser att ni är nöjda med vår fasadmålning.
 • Så utför vi fasadmålning av en putsfasad
 
Det är en stor skillnad att måla om en träfasad och att måla om en putsfasad.Vi arbetar noggrant och målmedvetet med fasaden innan vi påbörjar en fasadmålning och ser till så att det ursprungliga utseendet är intakt men får en fin fasadmålning.
 
Om ni har en putsfasad går vi igenom putsen och inspekterar den om den har sprickor eller skador innan vi målar om den. Regn och frost kan åstadkomma sprickor i putsen. Först när vi ser att fasaden är intakt så genomför vi en fin fasadmålning så att hela putsfasaden kan hålla i många år framöver. Att göra en fasadmålning i Västerås där avgaser, regn och vind kan skada fasaden blir viktig. Den bör göras med viss regelbundenhet för att fasaden ska hålla i längden. En väl hållen putsfasad skyddar hela fastigheten och är därför viktig. Som fastighetsägare är det viktigt att se om putsfasaden ofta. Så tveka inte att göra en fin fasadmålning! Den bidrar till att skydda hela fastigheten.

Kontakta oss idag!

Vi reder ut era funderingar om just er fasad!

Reco Badge rekommenderat företag, 8 år i rad
5/5
"Vi är mycket nöjda efter fasadmålning av fristående småhus i vår brf. De hade bra information inför målningen, var noggranna och snabba i sitt arbete, och följde upp genomfört arbete. Alltid trevliga och professionella. Husen blev jämnt och bra målade.."

  Så utför vi fasadmålning av en träfasad

  En träfasad fungerar lite annorlunda från en putsfasad. En träfasad är på samma sätt utsatt för värme och kyla och behöver tät och regelbunden fasadmålning. När det gäller äldre träfasader så krävs det en särskild färg som tränger in i varje träfiber. Om man målar om med miljövänlig och hållbar färg så håller träfasaden under många år och behåller sin vackra yta. En träfasad är ett arv som vi har sedan många år tillbaka. Trä är ett levande material, precis som putsfasad, därför är en regelbunden fasadmålning bra för fasaden. Färgen på träfasaden hjälper till att skydda träet och fasaden mot avgaser, väta och kyla. Ta kontakt om ni har en fin träfasad och behöver en fasadmålning i Västerås.

  Fasadmålning för privatpersoner

  I Västerås hittar ni flera privatpersoner bland våra kunder. Vi har gjort många fasadmålningar för villor och radhus och ser samtidigt till att utföra fasadtvätt och reparationer av er fasad innan en fasadmålning tar vid. Ni vet väl om att alla privatpersoner som äger sin fastighet har möjlighet till ett statligt rot avdrag. Vi uppfyller alla villkor som företag med möjlighet till rot avdraget. Säg gärna till oss om ni önskar fasadmålning med rot avdrag. Vi kan hjälpa er med ansökan om rot avdrag. I så fall kan vi dra av rot avdraget direkt på er faktura.

  Fasadmålning för privatpersoner

  I Enköping hittar ni flera privatpersoner bland våra kunder. Vi har gjort många fasadmålningar för villor och radhus och ser samtidigt till att utföra fasadtvätt och reparationer av fasaden innan en fasadmålning av villan eller radhuset. För alla privatpersoner som äger sin fastighet finns möjligheten till rot avdrag. Vi uppfyller alla villkor som företag med möjlighet till rot avdraget. Säg gärna till oss om ni önskar fasadmålning med rot avdrag. Vi kan hjälpa er med ansökan om rot avdrag. I så fall kan vi dra av rot avdraget direkt på er faktura.

  Några ord om Andrés måleri

  Vi har arbetat med fasadmålning ända sedan starten 1994. Idag har vi 35 anställda målare och hantverkare för fasadmålning, fasadtvätt, golvrenovering, fönsterrenovering och brandsäkring av byggnader bland annat. Alla våra målare har en stor erfarenhet av fasadmålning. 

  När vi arbetar med fasadmålning så arbetar vi alltid så att de boende ska bli så lite störda som möjligt. Det har våra kunder uppskattat. Vi tror att det har bidragit till många fina omdömen av våra kunder till exempel på reco.se. Vi månar nämligen om att våra kunder inte ska störas av vårt arbetet med fasadmålningen och månar om alla våra kunder. Vi vill att ni är så trygga som det bara går medan fasadmålningen pågår och håller en kontinuerlig kommunikation med alla boende så att de vet vad som pågår.

  Kontakta oss för kostnadsfritt platsbesök och offert för fasadmålning av stora och små fastigheter!