Andrés Måleri AB

Fasadmålning Enköping

Har ni en sliten fasad och bor i Enköping? Andrés måleri erbjuder fasadmålning i Enköping för bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och privatpersoner med möjlighet till rot avdrag av arbetskostnaderna på upp till 75.000 SEK/ år.

Vi har arbetat med fasadmålning för bostadsrättsföreningar och målat många, många fastigheter med puts- eller träfasader. Detta är ett av många expertisområden som vi har stor erfarenhet av. Det är tryggt att anlita oss. När vi arbetar med fasadmålning så arbetar vi alltid så att de boende ska bli så lite störda som möjligt. 

Detta har våra kunder uppskattat och det har gjort att vi har fått många, fina omdömen av våra kunder. Vi månar om alla våra kunder och är noggranna med att inte störa dem under arbetet med fasadmålningen. Vi är extra måna om att alla våra kunder är så trygga som det bara går medan fasadmålningen pågår och håller en kontinuerlig kommunikation med alla boende så att de vet vad som pågår.

Fasadmålning Enköping

Få fin fasadmålning i Enköping

Att arbeta med fasadmålning följer ofta ett liknande arbetsschema. 

Här förklarar vi hur vi brukar gå tillväga när vi utför fasadmålningar:

  • Ta kontakt med oss kommer vi först ut på ett kostnadsfritt platsbesök. Då kan vi förstå omfattningen av fasadmålningen och hur lång tid som en fasadmålning kan ta. Efter det får ni en kostnadsfri och realistisk offert som ni kan ta ställning till. 
  • Sedan kommer vi ut och monterar fasadställningar invid er fastighet. Vi arbetar alltid så att de boende inte ska störas av fasadmålningen. 
  • Tidigt i arbetet med fasadmålningen tar vi gärna emot synpunkter på hur ni önskar att arbetet ska genomföras till exempel vilka tider som ni inte vill att vi är på arbetsplatsen, om ni har någon särskild plan för tiden som det får ta etc.
  • Vi börjar med fasadtvätt och eventuella reparationer av fasaden innan vi kan sätta igång med fasadmålningen.
  • När allt material är på plats, så arbetar vi intensivt och målmedvetet med fasadmålningen.
  • Då fasadmålningen är klar gör vi en slutbesiktning tillsammans med er så att vi ser att ni är nöjda med vår fasadmålning.

Fasadmålning av putsfasad

Om ni har en putsfasad går vi igenom putsen och inspekterar den om den har sprickor eller skador innan vi målar om den. Regn och frost kan åstadkomma sprickor i putsen. Först när vi ser att fasaden är intakt så genomför vi en fin fasadmålning så att hela putsfasaden kan hålla i många år framöver. Att göra en fasadmålning i Enköping där avgaser, regn och vind kan skada fasaden blir viktig. Den bör göras med viss regelbundenhet för att fasaden ska hålla i längden. En väl hållen putsfasad skyddar hela fastigheten och är därför viktig. Som fastighetsägare är det viktigt att se om putsfasaden ofta. Så tveka inte att göra en fin fasadmålning! Den bidrar till att skydda hela fastigheten.

Fasadmålning av träfasad

Det är en stor skillnad att måla om en träfasad och att måla om en putsfasad.Vi arbetar noggrant och målmedvetet med fasaden innan vi påbörjar en fasadmålning och ser till så att det ursprungliga utseendet är intakt men får en fin fasadmålning. En träfasad är på samma sätt utsatt för värme och kyla och behöver tät och regelbunden fasadmålning. När det gäller äldre träfasader så krävs det en särskild färg som tränger in i varje träfiber. 

Vi målar helst med miljövänlig och hållbar färg för att träfasaden ska hålla för många år framåt och behålla sin vackra yta. Trä är ett levande material, precis som putsfasad. Av den anledningen är en regelbunden fasadmålning bra för hela huset. Färgen på träfasaden hjälper till att skydda träet mot avgaser, väta och kyla. 

Ta kontakt om ni har en fin träfasad och behöver en fasadmålning i Enköping!

Fasadmålning för privatpersoner

I Enköping hittar ni flera privatpersoner bland våra kunder. Vi har gjort många fasadmålningar för villor och radhus och ser samtidigt till att utföra fasadtvätt och reparationer av fasaden innan en fasadmålning av villan eller radhuset. För alla privatpersoner som äger sin fastighet finns möjligheten till rot avdrag. Vi uppfyller alla villkor som företag med möjlighet till rot avdraget. Säg gärna till oss om ni önskar fasadmålning med rot avdrag. Vi kan hjälpa er med ansökan om rot avdrag. I så fall kan vi dra av rot avdraget direkt på er faktura.

Om oss på Andrés måleri

Vårt måleriföretag har arbetat ända sedan starten 1994. Idag har vi 35 anställda målare och hantverkare för fasadmålning, fasadtvätt, golvrenovering, fönsterrenovering och brandsäkring av byggnader bland annat.  Vi har en stor erfarenhet av fasadmålning och har arbetat i Enköping i många år. 

Kontakta oss för kostnadsfritt platsbesök och offert för fasadmålning av stora och små fastigheter!