Andrés Måleri AB

Fasadmålning Stockholm

Är ni fastighetsägare, eller äger ni en bostadsrättsförening i Stockholm? Behöver ni få en fasadmålning i Stockholm? Andrés Måleri är experter på fasadmålning i Stockholm, Uppsala och arbetar i hela Mälardalen. Som hantverkare med fasadmålning som expertområde så har vi goda erfarenheter av all slags fasadmålning. Att måla om en hel fasad är ett stort renoverings- och målningsprojekt. Det gäller att man vet hur fasaden ska få fasadtvätt, reparation och målas för att få bästa tänkbara resultat.

Fasadmålning i Stockholm

Anlita oss för fasadmålning i Stockholm

Vi har arbetat med fasadmålning i Stockholm sedan starten 1994 och har stor erfarenhet av det. Här går vi igenom de fasadmålningar som vi har erfarenhet och expertkunskap om. 

Det är en stor skillnad att måla om en träfasad och att måla om en putsfasad. I båda fallen arbetar vi noggrant och målmedvetet. Vi ser till så att det ursprungliga utseendet bevaras intakt men med en fin fasadmålning.

Målning av putsfasad

När det kommer till fasadmålning av putsfasad så går vi igenom hela fasaden innan och ser om putsen har spruckit eller gått sönder innan vi målar om den. Regn och väta kan göra så att putsen spricker. Även frost under höst och vinter, kan åstadkomma sprickor i putsen. Om det blir stora sprickor i putsen eller om den har gått sönder någonstans på fasaden, så lagar vi dem först. Med en fin fasadmålning så kan hela putsfasaden hålla i många år framöver. 

Att göra en fasadmålning i Stockholm – där avgaser, regn och vind kan skada fasaden – så blir en noggrann fasadmålning vara väldigt viktig. Den bör göras med viss regelbundenhet för att fasaden ska hålla i längden. En väl hållen putsfasad skyddar hela fastigheten och är bra att göra med regelbundenhet. Som fastighetsägare är det viktigt att se om sin putsfasad ofta så tveka inte att göra en fin fasadmålning i Stockholm. Den skyddar hela huset.

Målning av träfasad

En träfasad är en fasad som fungerar lite annorlunda från en putsfasad. En träfasad är också utsatt för både värme och kyla och behöver tät och regelbunden fasadmålning. När det gäller träfasader så krävs det en särskild färg som tränger in i varje träfiber. Om man målar om med miljövänlig och hållbar färg så håller träfasaden under många år och behåller sin vackra yta. 

En träfasad är ett arv som vi är vana att bygga fasader med, sedan många år tillbaka. Trä är ett levande material, precis som putsfasad. Därför är en regelbunden fasadmålning bra för träfasaden. Färgen på träfasaden hjälper till att skydda träet mot avgaser, väta och kyla. 

Ta kontakt om ni har en fin träfasad och behöver en fasadmålning i Stockholm!

Tryggt anlita oss för fasadmålning

Vi har arbetat med fasadmålning för bostadsrättsföreningar och målat många, många puts- och träfasader. Detta är ett av många expertisområden som vi arbetar med. Det är tryggt att anlita oss. Vi kan även erbjuda totalentreprenad med ABT 06. 

Vid alla fasadmålningar arbetar vi alltid så att de boende ska bli så lite störda av fasadmålningen som det bara är möjligt. Det har bidragit till att vi har fått många, fina omdömen av våra kunder. De har sett att vi måna om alla de boende i fastigheterna medan vi arbetar med fasadmålningen. Vi är extra måna om att alla våra kunder är så trygga som det bara går medan fasadmålningen pågår och håller en kontinuerlig kommunikation med alla boende så att de vet vad som pågår.

Ta kontakt så får ni ett platsbesök med en realistisk offert på er fasadmålning i Stockholm!