Andrés Måleri AB

Fasadmålning Stockholm

Är ni fastighetsägare, eller äger ni en bostadsrättsförening i Stockholm? Behöver ni få en fasadmålning i Stockholm? Andrés Måleri är experter på fasadmålning. Vi arbetar i Stockholm, Uppsala och i hela Mälardalen. Som hantverkare med fasadmålning som expertområde så har vi goda erfarenheter av all slags fasadmålning. Att måla om en hel fasad är ett stort renoverings- och målningsprojekt. Det gäller att man vet hur fasaden ska få fasadtvätt, reparation och målas för att få bästa tänkbara resultat.

Fasadmålning i Stockholm

Anlita oss för fasadmålning i Stockholm

Vi har arbetat med fasadmålning i Stockholm sedan starten 1994 och har stor erfarenhet av det. Här går vi igenom de fasadmålningar som vi har erfarenhet och expertkunskap om. 

Det är en stor skillnad att måla om en träfasad och att måla om en putsfasad. I båda fallen arbetar vi noggrant och målmedvetet. Vi ser till så att det ursprungliga utseendet bevaras intakt men med en fin fasadmålning.

Vår process

 • När ni tar kontakt med oss kommer vi först ut på ett kostnadsfritt platsbesök så att vi kan se omfattningen av fasadmålningen och kan räkna på ett ungefär om hur lång tid en fasadmålning hos er kan ta. 

 • Efter det får ni en kostnadsfri offert som ni kan ta ställning till. Då vet ni hur vi tänker och kan planera arbetet med fasadmålningen efter det.

 • När ni har bestämt er för att anlita oss för er fasadmålning skriver vi ett avtal, så vet båda parter vad som ingår och vet hur vi arbetar.

 • Vi tar gärna emot synpunkter på hur ni önskar att arbetet ska genomföras till exempel vilka tider som ni inte vill att vi är på arbetsplatsen, om ni har någon särskild plan för tiden som det får ta etc.

 • Vi kommer sedan ut och monterar fasadställningar som är viktiga för oss som är målare i Uppsala. 

 • Vi arbetar målmedvetet med fasaden, med fasadtvätt och eventuella reparationer av fasaden innan vi kan sätta igång med fasadmålningen.

 • När fasadmålningen är klar gör vi till sist en slutbesiktning tillsammans med er så att vi ser att ni är nöjda med vår fasadmålning.

Kontakta oss idag!

Vi reder ut era funderingar om just er fasad!

Reco Badge rekommenderat företag, 8 år i rad
5/5
"Vi är mycket nöjda efter fasadmålning av fristående småhus i vår brf. De hade bra information inför målningen, var noggranna och snabba i sitt arbete, och följde upp genomfört arbete. Alltid trevliga och professionella. Husen blev jämnt och bra målade.."

  Målning av putsfasad

  När det kommer till fasadmålning av putsfasad så går vi igenom hela fasaden innan och ser om putsen har spruckit eller gått sönder innan vi målar om den. Regn och väta kan göra så att putsen spricker. Även frost under höst och vinter, kan åstadkomma sprickor i putsen. Om det blir stora sprickor i putsen eller om den har gått sönder någonstans på fasaden, så lagar vi dem först. Med en fin fasadmålning så kan hela putsfasaden hålla i många år framöver. 

  Att göra en fasadmålning i Stockholm – där avgaser, regn och vind kan skada fasaden – så blir en noggrann fasadmålning vara väldigt viktig. Den bör göras med viss regelbundenhet för att fasaden ska hålla i längden. En väl hållen putsfasad skyddar hela fastigheten och är bra att göra med regelbundenhet. Som fastighetsägare är det viktigt att se om sin putsfasad ofta så tveka inte att göra en fin fasadmålning i Stockholm. Den skyddar hela huset.

  Målning av träfasad

  En träfasad är en fasad som fungerar lite annorlunda från en putsfasad. En träfasad är också utsatt för både värme och kyla och behöver tät och regelbunden fasadmålning. När det gäller träfasader så krävs det en särskild färg som tränger in i varje träfiber. Om man målar om med miljövänlig och hållbar färg så håller träfasaden under många år och behåller sin vackra yta. 

  En träfasad är ett arv som vi är vana att bygga fasader med, sedan många år tillbaka. Trä är ett levande material, precis som putsfasad. Därför är en regelbunden fasadmålning bra för träfasaden. Färgen på träfasaden hjälper till att skydda träet mot avgaser, väta och kyla. 

  Ta kontakt om ni har en fin träfasad och behöver en fasadmålning i Stockholm!

  Tryggt anlita oss för fasadmålning

  Vi har arbetat med fasadmålning för bostadsrättsföreningar och målat många, många puts- och träfasader. Detta är ett av många expertisområden som vi arbetar med. Det är tryggt att anlita oss. Vi kan även erbjuda totalentreprenad med ABT 06. 

  Vid alla fasadmålningar arbetar vi alltid så att de boende ska bli så lite störda av fasadmålningen som det bara är möjligt. Det har bidragit till att vi har fått många, fina omdömen av våra kunder. De har sett att vi måna om alla de boende i fastigheterna medan vi arbetar med fasadmålningen. Vi är extra måna om att alla våra kunder är så trygga som det bara går medan fasadmålningen pågår och håller en kontinuerlig kommunikation med alla boende så att de vet vad som pågår.

  Ta kontakt så får ni ett platsbesök med en realistisk offert på er fasadmålning i Stockholm!