Andrés Måleri AB

Fasadmålning Eskilstuna

Är ni oroliga för er villa, radhus eller fastighet inför den annalkande vintern? Om ni behöver en fasadmålning som ser till att huset är intakt även när det blåser hårt eller är kallt utomhus, kan vi Andrés Måleri komma ut och utföra en effektiv fasadmålning av ert hus. Vi gör fasadmålningar av fastigheter Eskilstuna. 

I Eskilstuna har vi arbetat med fasadmålning för bostadsrättsföreningar och målat många fastigheter med puts- eller träfasader. Bland våra kunder hittar ni flera privatpersoner som har anlitat oss för sina villor och radhus. och vi utför fasadmålning i Eskilstuna för bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och privatpersoner med möjlighet till rot avdrag av arbetskostnaderna på upp till 75.000 SEK/ år. 

Fasadmålning Eskilstuna

Behöver er bostadsrättsförening fasadmålning i Eskilstuna?

Så här utför vi fasadmålning för bostadsrättsföreningar:

  • Först kommer vi gärna ut på ett kostnadsfritt platsbesök. Då har ni möjlighet att berätta vad ni önskar och hur lång tid ni har räknat med att det kan ta.
  • På plats ser vi också omfattningen av fasadmålningen och hur lång tid som en fasadmålning kan ta. 
  • Efter det får ni en kostnadsfri och realistisk offert som ni kan ta ställning till. 
  • Tidigt i arbetet med fasadmålningen tar vi gärna emot synpunkter på hur ni önskar att arbetet ska genomföras till exempel vilka tider som ni inte vill att vi är på arbetsplatsen, om ni har någon särskild plan för tiden som det får ta etc.
  • Vi börjar med fasadtvätt och eventuella reparationer av fasaden innan vi kan sätta igång med fasadmålningen.
  • Sedan kommer vi ut och monterar fasadställningar invid er fastighet. Vi arbetar alltid så att de boende inte ska störas av fasadmålningen. 
  • När allt material är på plats, så arbetar vi intensivt och målmedvetet med fasadmålningen.
  • Då fasadmålningen är klar gör vi en slutbesiktning tillsammans med er så att vi ser att ni är nöjda med vår fasadmålning.

Vi erbjuder fasadmålning för privatpersoner med rot avdrag

För alla privatpersoner som äger sin fastighet finns möjligheten till rot avdrag. Vi uppfyller alla villkor som företag med möjlighet till rot avdraget. Säg gärna till oss om ni önskar fasadmålning med rot avdrag. Vi kan hjälpa er med ansökan om rot avdrag. I så fall kan vi dra av rot avdraget direkt på er faktura.

Fasadmålning av putsfasad

Det är en stor skillnad att måla om en träfasad och att måla om en putsfasad.Vi arbetar noggrant och målmedvetet med fasaden innan vi påbörjar en fasadmålning och ser till så att det ursprungliga utseendet är intakt men får en fin fasadmålning.

Om ni har en putsfasad går vi igenom putsen och inspekterar den om den har sprickor eller skador innan vi målar om den. Regn och frost kan åstadkomma sprickor i putsen. Först när vi ser att fasaden är intakt så genomför vi en fin fasadmålning så att hela putsfasaden kan hålla i många år framöver. Att göra en fasadmålning i Eskilstuna där avgaser, regn och vind kan skada fasaden blir viktig. Den bör göras med viss regelbundenhet för att fasaden ska hålla i längden. En väl hållen putsfasad skyddar hela fastigheten och är därför viktig. Som fastighetsägare är det viktigt att se om putsfasaden ofta. Så tveka inte att göra en fin fasadmålning! Den bidrar till att skydda hela fastigheten.

Fasadmålning av träfasad

En träfasad fungerar lite annorlunda från en putsfasad. En träfasad är på samma sätt utsatt för värme och kyla och behöver tät och regelbunden fasadmålning. När det gäller äldre träfasader så krävs det en särskild färg som tränger in i varje träfiber. Om man målar om med miljövänlig och hållbar färg så håller träfasaden under många år och behåller sin vackra yta. En träfasad är ett arv som vi har sedan många år tillbaka. Trä är ett levande material, precis som putsfasad, därför är en regelbunden fasadmålning bra för fasaden. Färgen på träfasaden hjälper till att skydda träet och fasaden mot avgaser, väta och kyla. Ta kontakt om ni har en fin träfasad och behöver en fasadmålning i Eskilstuna.

Om Andrés måleri som arbetat ända sedan 1994

Vi har en stor erfarenhet av fasadmålning och har arbetat i Eskilstuna i många år.  Vårt måleriföretag har arbetat ända sedan starten 1994 med fasadmålningar. Och idag har vi 35 anställda målare och hantverkare för fasadmålning, fasadtvätt, golvrenovering, fönsterrenovering och brandsäkring av byggnader bland annat.  Alla som arbetar på Andrés måleri är erfarna målare.

När vi arbetar med fasadmålning så arbetar vi alltid så att de boende ska bli så lite störda som möjligt. Detta har våra kunder uppskattat och det har gjort att vi har fått många, fina omdömen av våra kunder. Vi månar om alla våra kunder och är noggranna med att inte störa dem under arbetet med fasadmålningen. Vi är extra måna om att alla våra kunder är så trygga som det bara går medan fasadmålningen pågår och håller en kontinuerlig kommunikation med alla boende så att de vet vad som pågår.

Kontakta oss för kostnadsfritt platsbesök och offert för fasadmålning av stora och små fastigheter!