Andrés Måleri AB

Förnya din träfasad i Vaxholm med Andrés Måleri

Välkommen till Andrés Måleri – din lokala expert på träfasadmålning i Vaxholm och omnejd. Har din träfasad blivit sliten och i behov av en uppfräschning? Vi är här för att hjälpa dig! Vi vet att det tuffa skärgårdsklimatet ställer hårda krav på ett grundligt utfört måleriarbete.

FÖRDELAKTIGT ROTAVDRAG FÖR RENOVERING

Med det tillfälligt höjda taket för rotavdraget till 75 000 kronor under 2024 blir det mer ekonomiskt fördelaktigt för dig att investera i att måla om din träfasad. Dra nytta av detta utökade avdrag och låt oss hjälpa dig att förnya och skydda din fasad med vår expertis!

EXPERTIS OCH ERFARENHET I TRÄFASADMÅLNING

Andrés Måleri har över 25 års erfarenhet och har hjälpt tusentals kunder i Mälardalen och området runt Vaxholm med att förbättra sina träfasader. Vi lägger stor vikt vid noggrann förberedelse, från rengöring till reparation av skador, för att säkerställa ett långvarigt och estetiskt tilltalande resultat.

KVALITETSMATERIAL FÖR BÄSTA RESULTAT

Efter avslutat arbete ger Andrés Måleri dig råd om rätt efterbehandling och underhåll, anpassade för Vaxholms skärgårdsklimat. Regelbundet underhåll är nyckeln till att bevara din träfasads skönhet och funktion över tid.

EFTERBEHANDLING OCH UNDERHÅLL FÖR LÅNG HÅLLBARHET

Vi använder endast högkvalitativa produkter som Alcros Bestå Diamant, en miljövänlig fasadfärg som bygger på mass balance-principen, främjande övergången från fossila till biobaserade råmaterial. Den kombinerar enastående smutsavvisande egenskaper med långvarig glans och kulör, vilket gör den till det ultimata valet för att fräscha upp och skydda din träfasad i Vaxholm.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Är det dags att ge din träfasad i Vaxholm nytt liv?

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss tillsammans skapa ett hållbart och vackert resultat med hjälp av Andrés Måleri!

Reco Badge rekommenderat företag, 8 år i rad
5/5
"Vi är mycket nöjda efter fasadmålning av fristående småhus i vår brf. De hade bra information inför målningen, var noggranna och snabba i sitt arbete, och följde upp genomfört arbete. Alltid trevliga och professionella. Husen blev jämnt och bra målade.."

    SE VÅRA TIDIGARE REFERENSER

    Vi arbetar med fasadmålning i följande områden: