Andrés Måleri AB

Måla träfasad i Gustavsberg med Andrés Måleri

Välkommen till Andrés Måleri – din lokala expert på målning av träfasader i Gustavsberg

 

I Gustavsberg ställs träfasaderna inför utmaningar med det ibland krävande klimatet. Det är därför viktigt med regelbundet underhåll och målning för att bevara fasadens skönhet och funktion. Andrés Måleri står redo att hjälpa dig med professionella målningstjänster för träfasader i Gustavsberg.

 

För att uppnå ett hållbart och vackert resultat är noggranna förberedelser avgörande. Vi tar hand om rengöring och förberedelse av din träfasad, åtgärdar skador och ruttna träplankor, samt ser till att ytan är redo för målning. Rätt förberedelse är nyckeln till ett långvarigt resultat.

BÄSTA TEKNIKERNA FÖR ATT MÅLA TRÄFASADER

Med Andrés Måleri får du tillgång till bästa målningsteknikerna för träfasader. Med över 25 års erfarenhet och tusentals utförda träfasadarbeten i hela Mälardalen erbjuder vi löpande underhåll och samarbete för att säkerställa fastighetens yttre exteriör.

Primningen är en viktig del av processen för att säkerställa färgens fäste och skydd. Andrés Måleri använder högkvalitativa primer, anpassad för Gustavsbergs klimat, vilket ger en längre hållbarhet och ett bättre slutresultat.

MÅLA TRÄFASADEN MED ANDRÉS MÅLERI

Vi rekommenderar Alcro Bestå Diamant, en miljövänlig färg speciellt utvecklad för nordiska förhållanden. Bestå Diamant bygger på mass balance-principen, främjande övergången från fossila till biobaserade råmaterial. Den kombinerar enastående smutsavvisande egenskaper med långvarig glans och kulör, vilket gör den till det ultimata valet för att fräscha upp och skydda din träfasad i Gustavsberg.

VIKTIGA STEG EFTER MÅLNINGEN

Efter målningen är det viktigt med rätt efterbehandling och underhåll. Andrés Måleri ger dig detaljerade instruktioner om underhåll för att säkerställa bästa möjliga resultat och lång hållbarhet i Gustavsbergs skärgårdsklimat. Rätt målningsteknik och regelbundet underhåll är nyckeln till en långvarig och vacker träfasad.

Kontakta oss idag!

Vill du ge din träfasad ett nytt liv?

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss tillsammans skapa ett hållbart och vackert resultat för din träfasad i Gustavsberg!

Reco Badge rekommenderat företag, 8 år i rad
5/5
"Vi är mycket nöjda efter fasadmålning av fristående småhus i vår brf. De hade bra information inför målningen, var noggranna och snabba i sitt arbete, och följde upp genomfört arbete. Alltid trevliga och professionella. Husen blev jämnt och bra målade.."

    SE VÅRA TIDIGARE REFERENSER

    Vi arbetar med fasadmålning i följande områden: