Andrés Måleri AB

Måla din träfasad på Åkersberga med Andrés Måleri

Välkommen till Andrés Måleri, din lokala expert på träfasadmålning i Åkersberga. Vi kombinerar noggrannhet, erfarenhet och kvalitetsmaterial för att ge din träfasad det bästa skyddet och utseendet det förtjänar.

HÖJT ROTAVDRAG – EN FÖRDEL FÖR DIG

Som en del av regeringens initiativ att stödja byggsektorn har taket för rotavdraget höjts till 75 000 kronor under 2024. Detta gör det mer fördelaktigt för dig att investera i renovering och underhåll av din träfasad. Passa på att dra nytta av detta utökade avdrag och förnya din fasad med Andrés Måleri!

PROFESSIONELL TRÄFASADMÅLNING MED LÅNG ERFARENHET

Med över 25 års erfarenhet och tusentals nöjda kunder runt om i Mälardalen erbjuder Andrés Måleri expertis inom målningstekniker för träfasader. Vi fokuserar på noggrann förberedelse, från rengöring till reparation av skador och ruttna träplankor, för att säkerställa ett långvarigt och vackert resultat.

ANVÄNDNING AV HÖGKVALITATIVA MATERIAL

Efter målningen är det viktigt med rätt efterbehandling och underhåll. Andrés Måleri ger dig detaljerade instruktioner om underhåll för att säkerställa bästa möjliga resultat och lång hållbarhet i Värmdös klimat. Rätt målningsteknik och regelbundet underhåll är nyckeln till en långvarig och vacker träfasad.

EFTERBEHANDLING OCH LÅNGSIKTIG SKÖTSEL

Efter målningen ger Andrés Måleri dig råd om rätt efterbehandling och underhåll, anpassade för Åkersbergas klimat. Regelbundet underhåll är nyckeln till att bevara din träfasads skönhet och funktion över tid.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Vill du ge din träfasad nytt liv och dra nytta av det höjda rotavdraget? Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert. Låt oss tillsammans skapa ett hållbart och vackert resultat för din träfasad i Åkersberga med hjälp av Andrés Måleri!

Reco Badge rekommenderat företag, 8 år i rad
5/5
"Vi är mycket nöjda efter fasadmålning av fristående småhus i vår brf. De hade bra information inför målningen, var noggranna och snabba i sitt arbete, och följde upp genomfört arbete. Alltid trevliga och professionella. Husen blev jämnt och bra målade.."

    SE VÅRA TIDIGARE REFERENSER

    Vi arbetar med fasadmålning i följande områden: