Andrés Måleri AB

Målare för Villa / Lägenhet

Fräscha upp hemma är en stor glädje som gör att lägenheten eller villan kännas som ny igen. Det är även ett bra sätt för att förlänga livslängden på bostaden. 

Villa / Lägenhet

Vi på Andrés Måleri hjälper er med att tapetsera och måla väggar, tak och lister. Allt från ett sovrum till hela lägenheten eller villan. Kanske behöver du bara viss hjälp, så som bredspackling för att komma vidare själv med projektet? Då är vi på Andrés Måleri rätt för dig! Våra målare och tapetserare är erfarna och effektiva, och strävar alltid efter ett hållbart och snyggt slutresultat.

Ta kontakt med oss idag för att se vad vi kan göra för dig!

 

Varför Andrés Måleri?

Om du letar efter en pålitlig och professionell måleritjänst, är Andrés Måleri det självklara valet. Vi är ett högt rekommenderat företag med många nöjda kunder som vittnar om vår enastående service. Vårt team består av erfarna målarmästare som har gedigen kunskap och skicklighet inom måleribranschen. Med Andrés Måleri kan du vara säker på att ditt projekt kommer att utföras med precision, professionalism och omsorg om varje detalj.

Reco Badge rekommenderat företag, 8 år i rad

SE VÅRA TIDIGARE REFERENSER

Vad kan vi hjälpa er med?

Boka tid för platsbesök

Reco Badge rekommenderat företag, 8 år i rad
5/5
"Vi är mycket nöjda efter fasadmålning av fristående småhus i vår brf. De hade bra information inför målningen, var noggranna och snabba i sitt arbete, och följde upp genomfört arbete. Alltid trevliga och professionella. Husen blev jämnt och bra målade."

    Hitta målare nära dig

    Vi förstår att det är viktigt att hitta ett måleriföretag som är nära dig. Du kan vara trygg i att vårt team av målare utgår eller har erfarenhet att arbeta i ditt område. Andrés Måleri arbetar i följande områden i Stockholm, Uppsala/Mälardalen och Gävle:

    Våra tidigare kunder berättar: