Andrés Måleri AB

Målare Västerås

Behöver ni få tag i en målare i Västerås? Har ni en villa, radhus eller är ni med i en styrelse för en bostadsrättsförening i Västerås? Andrés Måleri finns i Västerås och har arbetat som målare under många år, närmare bestämt sedan 1994.

Målare Västerås

Målare i Västerås för fastighetsägare

Om ni har flera fastigheter som behöver målare i Västerås så finns vi till för ert behov. Vi kan måla om i era bostäder och/eller er fasad på era fastigheter. Om ni har flera slitna bostäder som behöver renovering så utför vi alla slags målningsarbeten inomhus. 

Skulle ni ha äldre fastigheter som kräver ett varsamt handlag så har vi utfört målningar av stuckaturer och äldre lister och dörrar. Vi är experter på att tillvarata utseende och stil på äldre fastigheter har har stor erfarenhet av varsamma målningsarbeten.

Behöver er bostadsrättsförening måla om fastighetens fasad? Vi är kunniga målare som kan både utföra fönsterrenovering och fasadmålning i Västerås så att fastigheten blir fräsch och fin. Innan vi målar fasaden utför vi först en fasadtvätt och ersätter slitna delar på både putsfasad och träfasad innan en fasadtvätt. Vi har kompetensen att renovera och måla puts- och träfasad på alla slags fastigheter. 

Målare i Västerås för företag

Har ni ett företag med kontor eller en industrilokal som behöver tjänster av målare i Västerås? Att ha fräscha och fina kontor – och industrilokaler – är viktigt för att slippa framtida reparationskostnader och skador. Vi är erfarna målare och kan måla med speciella färger som skyddar era lokaler och verksamheter. 

Att ha fina och fräscha kontor är viktigt för trivseln bland personalen och ser till att värdet på era lokaler behåller sitt värde. En välskött fastighet gör det lättare att sälja den till ett högt värde, när ni vill det.

Att anlita oss som er målare i Västerås är tryggt. Vi ser till att inte störa personalen medan vi utför vårt målningsarbete. Detta har våra kunder uppskattat, och vi gör allt för att inte påverka er verksamhet för mycket. Vi har förståelse för att verksamheten ska kunna fortsätta även under tiden som vi utför vårt målningsarbete. Ta kontakt med oss och berätta vad ni behöver hjälp med! Vi är kunniga, erfarna målare i Västerås och kan ta hand om all slags målningsarbeten åt er.

Målare i Västerås med rot avdrag

Bland våra kunder finns många privatpersoner som har anlitat oss med rot avdrag. Om ni behöva renovera inomhus – eller utomhus – finns vi till er tjänst. Andrés Måleri kan utföra båda delarna. 

Med hjälp av rot avdraget kan privatpersoner som äger sin fastighet, sänka arbetskostnaderna med så mycket som 50.000 SEK/år och vi uppfyller alla villkor för rot avdrag. Säg gärna till om ni önskar hjälp med ansökan om rot avdraget så kan vi hjälpa er med det. I så fall drar vi av för rot avdraget direkt på fakturan. Att få ett fint och renoverat hem gör både så att ni trivs bättre och höjer också värdet på er villa eller radhus. 

Vi  har utfört målningsarbeten för: 

  • Privatkunder med rot avdrag
  • Företag och kontor som behöver fräscha kontor
  • Industrier som behöver målning med särskilda skyddsfärger
  • Bostadsrättsföreningar med inomhusmålning och fasadmålning
  • Hyresvärdar med stort fastighetsbestånd