Andrés Måleri AB

Målare i Sigtuna

Äger ni en villa, radhus eller sitter med i en styrelse för en bostadsrättsförening som letar efter en målare i Sigtuna? Då finns vi på Andrés Måleri redo att hjälpa er! Med flera års erfarenhet av goda resultat samt vår förståelse för kvalitet och en enastående kundservice upplevelse har gett oss titeln som ett av de ledande måleriföretagen i Sigtuna! 

Bland våra kunder hittar du:

 • Företag och kontor som behöver fräscha kontor
 • Industrier som behöver målning av lokaler, ibland med särskilda skyddsfärger
 • Bostadsrättsföreningar med inomhusmålning och fasadmålning
 • Hyresvärdar med stort fastighetsbestånd
 • Privatkunder med rot avdrag
 
Bland en hel del av våra kunder finns många privatpersoner som har anlitat oss med rot avdrag. Så om ni behöver renovera inomhus – eller utomhus – finns vi till er tjänst. Andrés Måleri kan alltid utföra båda delarna. Att få ett fint och renoverat hem gör både så att ni trivs bättre och höjer värdet på er villa eller radhus. Med hjälp av rot avdraget kan ni sänka arbetskostnaderna med så mycket som 50.000 SEK/år. Vi uppfyller alla villkor för rot avdrag. Säg gärna till om ni önskar hjälp med ansökan om rot avdraget så kan vi hjälpa er med det. I så fall drar vi av för rot avdraget direkt på fakturan.
Målare Sigtuna

Målare i Sigtuna för bostadsrättsföreningar

Har ni en bostadsrättsförening i Sigtuna? Om ni har flera fastigheter som behöver målare i Sigtuna så finns vi till för ert behov. Vi kan måla om i era bostäder och/eller er fasad på era fastigheter om ni har slitna bostäder som behöver renovering. Andrés måleri har målare som utför alla slags målningsarbeten inomhus. Och har ni ett äldre fastigheter som kräver ett varsamt handlag vid renoveringen, så har vi utfört många ommålningar av exempelvis stuckaturer och äldre lister och dörrar. När det kommer till att tillvarata utseende och stil på äldre fastigheter så är vi experter på detta. Vi har arbetat som målare i Sigtuna under många år och har stor erfarenhet av varsamma målningsarbeten.

Få Kostnadsfri Offert

Boka tid för platsbesök

Reco Badge rekommenderat företag, 8 år i rad
5/5
"Vi är mycket nöjda efter fasadmålning av fristående småhus i vår brf. De hade bra information inför målningen, var noggranna och snabba i sitt arbete, och följde upp genomfört arbete. Alltid trevliga och professionella. Husen blev jämnt och bra målade."

  Målare i Sigtuna för företag

  Har ni ett företag med kontor eller en industrilokal som behöver tjänster av målare i Sigtuna? Att ha fräscha och fina kontor – och industrilokaler – är viktigt för att slippa framtida reparationskostnader och skador. Vi är erfarna målare och kan måla med speciella färger som skyddar era lokaler och verksamheter. 

  Att ha fina och fräscha kontor är viktigt för trivseln bland personalen och ser till att värdet på era lokaler behåller sitt värde. En välskött fastighet gör det lättare att sälja den till ett högt värde, när ni vill det.

  Att anlita oss som er målare i Sigtuna är tryggt. Vi ser till att inte störa personalen medan vi utför vårt målningsarbete. Detta har våra kunder uppskattat, och vi gör allt för att inte påverka er verksamhet för mycket. Vi har förståelse för att verksamheten ska kunna fortsätta även under tiden som vi utför vårt målningsarbete.

  Målning av fasader

  Behöver ni måla om fasaden? Vi är kunniga målare som kan både utföra fönsterrenovering och fasadmålning i Sigtuna så att fastigheten blir renoverad och fin. Innan vi målar fasaden utför vi först en fasadtvätt i Sigtuna. Då ersätter vi slitna delar på både putsfasad och träfasad innan en fasadtvätt. Vi har kompetensen att renovera och måla putsfasad och träfasad på er fastighet. 

  När det kommer till att tillvarata ett utseende och stil på äldre fastigheter så är vi experter på varsamma målningsarbeten. Bland våra kunder hittar ni större fastighetsbolag och statligt ägda kulturbyggnader bland annat. Vi är experter på traditionell renovering som tillvaratar fastighetens ursprungliga utseende samtidigt som våra kunder får fräscha och fina hus för lång tid framåt. En renovering av äldre hus kräver alltid ett varsamt handlag. Med vår kompetens behöver ni inte oroa er över att utseendet hos ett äldre hus skulle förändras. Vi har kompetensen att renovera så att det ursprungliga utseendet är intakt samtidigt som ni får fräscha och fina hus med nya och fräscha material. 

  Ta kontakt med oss och berätta vad ni behöver hjälp med! Vi är kunniga, erfarna målare i Sigtuna och kan ta hand om all slags målningsarbeten åt er.