Andrés Måleri AB

Målare Enköping

Behöver ni få tag i en målare i Enköping? Det kanske ni behöver om ni äger en villa, radhus eller sitter med i en styrelse för en bostadsrättsförening i Enköping? Andrés Måleri finns i Enköping och har vi arbetat som målare under många år, ända sedan 1994.

Bland våra kunder hittar du:

  • Privatkunder med rot avdrag
  • Företag och kontor som behöver fräscha kontor
  • Industrier som behöver målning med särskilda skyddsfärger
  • Bostadsrättsföreningar med inomhusmålning och fasadmålning
  • Hyresvärdar med stort fastighetsbestånd
Målare Enköping

Målare i Enköping med rot avdrag

Bland våra kunder finns många privatpersoner som har anlitat oss med rot avdrag. Om ni behöva renovera inomhus – eller utomhus – finns vi till er tjänst. Andrés Måleri kan utföra båda delarna. Att få ett fint och renoverat hem gör både så att ni trivs bättre och höjer också värdet på er villa eller radhus. Med hjälp av rot avdraget kan ni sänka arbetskostnaderna med så mycket som 50.000 SEK under 1 år. Vi uppfyller alla villkor för rot avdrag. Säg gärna till om ni önskar hjälp med ansökan om rot avdraget så kan vi hjälpa er med det. I så fall drar vi av för rot avdraget direkt på fakturan.

Målare i Enköping för bostadsrättsföreningar

Har ni en bostadsrättsförening i Enköping? Om ni har flera fastigheter som behöver målare i Enköping så finns vi till för ert behov. Vi kan måla om i era bostäder och/eller er fasad på era fastigheter. Om det är dags att renovera slitna bostäder så utför vi alla slags målningsarbeten inomhus. Eller har er BRF äldre fastigheter som kräver ett varsamt handlag så har vi utfört många varsamma ommålningar av äldre hus. Vi är experter på att tillvarata utseende och stil på äldre fastigheter och har stor erfarenhet av varsamma målningsarbeten.

Målare i Enköping för företag

Har ni ett företag med kontor eller en industrilokal som behöver tjänster av målare i Enköping? Att ha fräscha och fina kontor – och industrilokaler – är viktigt för att slippa framtida reparationskostnader och skador. Vi är erfarna målare och kan måla med speciella färger som skyddar era lokaler och verksamheter. 

Att ha fina och fräscha kontor är viktigt för trivseln bland personalen och ser till att värdet på era lokaler behåller sitt värde. En välskött fastighet gör det lättare att sälja den till ett högt värde, när ni vill det. Vi ser till att inte störa personalen medan vi utför målningsarbetet och gör allt för att inte påverka er verksamhet för mycket. Vi har förståelse för att verksamheten ska kunna fortsätta även under tiden som vi utför vårt målningsarbete.

Målning av fasader

Behöver ni måla om fasaden? Vi är kunniga målare som kan både utföra fönsterrenovering och fasadmålning i Enköping så att fastigheten blir renoverad och fin. Innan vi målar fasaden utför vi först en fasadtvät. Då ersätter vi slitna delar på både putsfasad och träfasad innan vi utför fasadtvätten. Ta kontakt med oss och berätta vad ni behöver hjälp med! Vi är kunniga, erfarna målare i Enköping och kan ta hand om all slags målningsarbeten åt er.