Andrés Måleri AB

Målare Stockholm

Behöver ni få tag i en målare i Stockholm? Om ni har en bostadsrättsförening i Stockholm så finns Andrés Måleri i Stockholm. Här har vi arbetat som målare under många år, ända sedan 1994. 

I Stockholm har vi utfört många målningsarbeten för:

  • Privatkunder med möjlighet till rot avdrag
  • Företag och kontor som behöver tjänster av målare i Stockholm
  • Industrier som behöver målning av exempelvis skyddsfärg
  • Bostadsrättsföreningar med många fastigheter
 
Har ni en bostadsrättsförening i Stockholm? Om ni har flera fastigheter som behöver målare i Stockholm finns vi till för ert behov. Vi kan måla om i era bostäder och er fasad på era fastigheter.
 
Om ni har slitna bostäder som behöver renovering av målare i Stockholm så utför vi all slags målningsarbeten inomhus. Många äldre fastigheter kräver ett varsamt handlag. Vi har utfört många ommålningar av exempelvis stuckaturer och äldre lister och dörrar. När det kommer till att tillvarata utseende och stil på äldre fastigheter så är vi expert på detta. 
Målare Stockholm

Rot avdrag för målare i Stockholm

Vi vänder oss även till privatpersoner med rot avdrag som målare i Stockholm. Behöver ni renovera inomhus eller utomhus? Andrés Måleri kan utföra båda delarna. Att få ett fint, renoverat hem bidrar till att ni trivs bättre hemma och höjer också värdet på er villa eller radhus. Med hjälp av rot avdraget kan ni sänka arbetskostnaderna med så mycket som 50.000 SEK under 1 år. Vi är ett rot-företag som uppfyller alla villkor för rot avdrag. Säg gärna till om ni önskar hjälp med ansökan om rot avdraget så kan vi hjälpa er med det. I så fall drar vi av rot avdraget direkt på fakturan.

Behöver ert kontor målare i Stockholm?

Har ni ett företag med kontor eller industrilokal som behöver tjänster av målare i Stockholm? Att ha fräscha och fina kontor och industrier är viktigt för att slippa framtida reparationskostnader och skador. Vi är erfarna målare och kan måla med speciella färger som skyddar era lokaler och verksamheter. I kök, badrum eller lokaler som kräver särskilt skydd kan vi hjälpa er måla med rätt slags målarfärg. Att ha fina och fräscha kontor är viktigt för trivseln bland personalen. Vi ser till att värdet på era lokaler behåller sitt värde och höjer det; en välskött fastighet gör det lättare att sälja den till ett högt värde, när ni vill sälja den.

Att anlita oss som er målare i Stockholm är tryggt. Vi ser till att inte störa personalen medan vi utför vårt målningsarbete. Detta har våra kunder uppskattat, och vi gör allt för att inte påverka er verksamhet för mycket. Vi har förståelse för att verksamheten ska kunna fortsätta även under tiden som vi utför vårt målningsarbete.

Målning av fasader

Behöver ni måla om fasaden? Vi är kunniga målare som kan utföra både fönsterrenovering i Stockholm och fasadmålning så att fasaden är intakt och skyddar huset på rätt sätt. Innan en fasadmålning, utför vi fasadtvätt i Stockholm och ersätter slitna delar på både putsfasad och träfasad. Vi har kompetensen för att renovera och måla putsfasad och träfasad. 

Ta kontakt med oss och berätta vad ni behöver hjälp med! Vi är kunniga, erfarna målare i Stockholm och kan ta hand om all slags målningsarbeten åt er.