Andrés Måleri AB

Målare Stockholm

Letar ni efter en målare i Stockholm? Andrés Måleri utför alla typer av målartjänster med fokus på kvalité och utomordentlig service, ända sedan 1994. 

Varför Andrés Måleri?

När du letar efter en pålitlig och professionell måleritjänst i Stockholm, är valet enkelt – välj Andrés Måleri. Vi blir regelbundet rekommenderade, tack vare vårt brinnande engagemang som målare, samt den exceptionella servicen vi erbjuder.

Med Andrés Måleri kan du vara trygg i att ditt projekt kommer att genomföras med absolut precision, professionalism och en omsorg i varje enskild detalj. Vårt mål är att leverera resultat som överträffar förväntningarna samt skapar en varaktig visuell och kvalitativ förbättring. Oavsett om det handlar om inomhusmålning, utomhusmålning eller någon annan form av ytbehandling, så är vi experterna du kan lita på i Stockholm.

Kontakta oss idag för att diskutera dina målningsbehov i Stockholm. Vi är redo att ta ditt projekt till nästa nivå med vår expertis och hängivenhet till konstens och hantverkets värld.

Reco Badge rekommenderat företag, 8 år i rad

Våra tidigare kunder berättar

Få Kostnadsfri offert av målare i Stockholm

Ta hjälp av oss och få svar på era frågor eller boka upp ett platsmöte hos er!

Reco Badge rekommenderat företag, 8 år i rad
5/5
"Mycket proffsigt företag där vi också fick intrycket av att de brydde sig om medarbetarnas arbetsmiljö vilket vi tycker är viktigt. De som målade samarbetade bra vilket skapade en god stämning.

De var lyhörda för önskemål. De var också mkt noggranna och arbetet inspekterades. Vi fick god information även om det av förståeliga skäl var svårt att veta exakt när de skulle måla och hur länge."

  Vilka vänder vi oss mot i Stockholm?

  Vår främsta kundgrupp är idag Bostadsrättsföreningar/Samfälligheter, men välkomnar arbeten i alla storlekar. I Stockholm har vi utfört målningsarbeten för bland annat:

  • Privatkunder med möjlighet till rot avdrag
  • Företag och kontor som behöver tjänster av målare i Stockholm
  • Industrier som behöver målning av exempelvis skyddsfärg
  • Bostadsrättsföreningar med många fastigheter

   

  Vad stämmer in på dig?

  Målare Stockholm

  ROT-avdrag för målare i Stockholm

  Vi vänder oss till privatpersoner som kan ta del av rot avdraget när man anlitar oss som målare i Stockholm. Behöver ni renovera inomhus eller utomhus? Andrés Måleri hjälper er med inomhusmålning i lägenheter, radhus och villor. Samt kan behandla olika typer av material för utomhusmålning.

  Att få ett fint, renoverat hem bidrar till att ni trivs bättre hemma och höjer också värdet på er villa eller radhus. Med hjälp av rot avdraget kan man som privatperson sänka arbetskostnaderna med så mycket som 50.000 SEK under ett år. Vi är ett rot-företag som uppfyller alla villkor som gör det möjligt att nyttja detta.

  Anlita oss i Stockholm för:​

  Inomhusmålning – Vi hjälper er med målning av tak, väggar, på tapet m.m.

  Fasadmålning – Vi kan förnya och renovera de flesta fasadtyperna, kontakta oss för mer info!

  Behöver din BRF hjälp av en målare i Stockholm?

  Har ni en bostadsrättsförening i Stockholm? Om ni har flera fastigheter som behöver målare i Stockholm finns vi till för ert behov. Vi har kapaciteten att både måla om inne i bostäder och samt utomhus på fasader.
   
  Om ni har slitna bostäder som behöver renovering av målare i Stockholm så utför vi all slags målningsarbeten inomhus. Många äldre fastigheter kräver ett varsamt handlag. Vi har utfört många ommålningar av exempelvis stuckaturer och äldre lister och dörrar. När det kommer till att tillvarata utseende och stil på äldre fastigheter så är vi expert på detta. 

  Målning av fasader

  Behöver ni måla om fasaden? Vi är kunniga målare som kan utföra både fönsterrenovering i Stockholm och fasadmålning så att fasaden är intakt och skyddar huset på rätt sätt. Innan en fasadmålning, utför vi fasadtvätt och vid behov ersätter slitna delar på både puts/ och träfasad. 

  Ta kontakt med oss och berätta vad ni behöver hjälp med!

  Målare Stockholm
  Målare Stockholm

  Behöver ert kontor målas i Stockholm?

  På Andrés har vi möjligheten att måla om kontoret eller arbetsplatsen exakt som ni vill. Vi har tidigare arbetat med flera projekt åt företag och är därmed medvetna om hur viktigt det är att leverera service av världsklass och följa specifika krav, exempelvis att vi utför projekt på en plats där personal samtidigt.

  Samtidigt vet vi att det är viktigt att kunna erbjuda vår expertis och komma med rekommendationer, för att kunna genomföra drömmar och uppnå specifika behov. Exempelvis finns det vissa färger, som kan öka produktiviteten hos personal och vissa färger som passar bättre för vårdlokaler.

  Att anlita oss som er målare i Stockholm är tryggt. Vi ser till att inte störa personalen medan vi utför vårt målningsarbete. Detta har våra kunder uppskattat, och vi gör allt för att inte påverka er verksamhet för mycket. Vi har förståelse för att verksamheten ska kunna fortsätta även under tiden som vi utför vårt målningsarbete.

  Målare Stockholm Pris

  Vad kostar det att anlita en målare i Stockholm? Det kan vara en svår och nästan orättvist att besvara denna fråga rakt ut. Eftersom att det varierar mycket beroende på hur omfattande projektet är, hur mycket tid som behövs läggas ned och även hur mycket material och interna resurser som behöver nyttjas.

  Vi rekommenderar därför alltid att kontakta oss för en personlig och kostnadsfri offert, för att kunna ge en rättvis bild åt er!

   

  Tveka inte att höra av er till oss om ni behöver råd, eller vill anlita en professionell och duktig målare i Stockholm. Låt Andrés Måleri förbli det självklara valet för alla dina målningsbehov. Kontakta oss idag för att diskutera dina idéer och låt oss tillsammans skapa en färgstark framtid för ditt hem eller företag.