Fönsterrenovering Stockholm

Bor ni i en bostadsrättsförening i Stockholm och har behov av en omfattande fönsterrenovering? Andrés Måleri är erfarna inom fönsterrenovering i Stockholm och erbjuder fina fönsterrenoveringar. Anlitar ni oss så tar vi hand om allt från att montera ner fönster, installera väderskydd och sedan monterar fina och renoverade fönster åt er. 

Det enda nu behöver göra är att ta kontakt med oss så tar vi hand om hela fönsterrenoveringen åt er!

I Stockholm arbetar vi främst med bostadsrättsföreningar men även större fastighetsbolag, hyresvärdar och privatpersoner med rot avdrag för fönsterrenoveringar. Vi är experter på traditionell fönsterrenovering som tillvaratar fönstrens ursprungliga utseende men ser till att montera nya fönsterglas och tätar fönster med nytt material för en lång hållbarhet.

Fönsterrenovering Stockholm

Boka tid för platsbesök!

Kom i kontakt med oss gällande er fönsterrenovering

Reco Badge rekommenderat företag, 8 år i rad
5/5
"Trevligt bemötande. Levde upp till våra förväntningar. Vi är nöjda med arbetet som var målning av fönster och källargångar."

  Låt oss ta hand om er fönsterrenovering i Stockholm!

  Äger ni ett äldre hus med många fönster? En renovering av äldre fönster kräver ett varsamt handlag vid en fönsterrenovering. Vi har vi kompetensen att renovera fönster med traditionella metoder och har egen fönsterverkstad dit vi tar slitna fönster. Där utför vi en varsam fönsterrenovering som tillvaratar utseendet.

  Att bevara kulturarvet som äldre fastigheter i Stockholm har, är viktigt. Vi kan allt om fönsterrenovering med traditionella utseenden och kan bevara utseendet på fasaden så med vår fönsterrenovering behöver ni inte oroa er över att utseendet förändras. I stället tillvaratar vi det och ser till så att de är tätare och får moderna glas som sänker energin på er  uppvärmning i er bostad. Idag är besparingar på energin viktigare än någonsin, därför ser vi till så att ni inte ska behöva slösa energi på uppvärmningen.

  Så går en fönsterrenovering till:

  • Ta kontakt med oss och berätta vad ni behöver. Hur många fastigheter har ni? Från vilket år är fastigheten byggd? Allt sådant är viktigt för oss att känna till.
  • Vi kommer ut och tittar på era fönster och ger en realistisk offert på fönsterrenovering och ange en ungefärlig tidsperiod för er fönsterrenovering.
  • Vi ger en kostnadsfri offert på fönsterrenoveringen och anger en ungefärlig tidsperiod för att alla fönster är renoverade och på plats.  
  • Berätta gärna också om ni har särskilda önskemål gällande tidsperiod eller hur vi på bästa sätt går till väga så vi inte stör de boende. 
  • Vi kommer ut och monterar byggställningar samt väderskydd på alla fönster så att ni inte ska drabbas av väder och vind under tiden som fönsterrenoveringen pågår.
  • Vi renoverar era fönster i vår verkstad.
  • När fönsterrenoveringen är klar monterar vi dem åt.
  • När alla renoverade fönster är på plats gör vi sedan en slutbesiktning tillsammans med er så att vi ser att ni är nöjda med fönsterrenoveringen.
   

  Fönsterrenovering med betrodda metoder

  Beroende på stil och utseende, ålder och hur pass slitna era fönster är, renoverar vi dem på olika sätt. Om era fönster är tillverkade under 70- och 80 talet har de oftast blandade material, såsom fönsterbågar och karmar av trä med lister av plast. Då slipar vi ner färgen och målar om, och lägger på nya lister som håller era fönster täta.

  Har ni äldre fönster än så, så slipar vi ner färgen, lägger på nya beslag, tar bort fönsterglaset, och kan byta ut dem mot energiglas som behåller värmen inomhus bättre. Sedan lägger vi på nytt fönsterkitt, byter ut slitna delar i fönsterbåge och målar om dem med samma utseende som förut.

  Miljövänligt att renovera fönster

  Ni vet väl om att det mest miljövänliga som ni kan göra, är att renovera fönster? Att slänga bort gamla fönster köpa nya, är ett onödigt slöseri med energi och resurser. Att renovera fönster tar väldigt lite resurser i anspråk, jämfört med att tillverka nya. Så ni som låter oss renovera era slitna fönster agerar ni på ett miljövänligt och hållbart sätt. 

  Andrés Måleri hjälper er som är fastighetsägare att underhålla era fönster så att de är fina, behåller värmen inomhus och tar till vara arkitekturen och fasaden på er fastighet och så som det ursprungligen är tänkt.

  Ta kontakt med oss, vi är erfarna av omfattande fönsterrenovering för flera och stora fastigheter!