Andrés Måleri AB

KONTOR / INDUSTRI

Trivsamma lokaler och kontinuerligt underhåll skapar inte bara en trevlig arbetsmiljö för de anställda, det är också en ekonomisk fastighetsförvaltning som minimerar risken för dyra reparationer.

Kontors- och industrilokaler

Målning av kontors- och industrilokaler kräver noggrann planering och flexibilitet för att inte hindra det dagliga arbetet och produktionen. Vi på Andrés Måleri är flexibla och kan anpassa vårt arbete till er verksamhet.

Vi har en bred erfarenhet av olika typer av målningsprojekt och är väl bekant med de speciella krav och utmaningar som kan uppstå när man målar dessa typer av lokaler. På Andrés Måleri värdesätter vi kundkontakt och noggrann projektledning högt, i samtliga uppdrag. Allt för att ni ska få bra insyn och en tydlig bild under arbetes gång. Vi jobbar snabbt och smidigt för att ni ska få mer tid över till det ni är bäst på. 

 

Vilken färg är bäst för kontor?

Givetvis beror det på vilken atmosfär man vill skapa i kontoret och profilering som företaget har. Många människor tycker att lugna och neutrala färger som ljusgrå, blågrå eller beige är lämpliga i ett kontorsmiljö eftersom de kan bidra till en avslappnad och produktiv arbetsatmosfär. Är ni osäkra så kan ni alltid kontakta oss för rådgivning.

Eftersom att kontor och industrilokaler kan variera, bokar vi alltid ett platsbesök i inledningsfasen. Är bakgrunden att modernisera lokalen eller vill ni göra industrilokalen mer energieffektiv? Vi jobbar utifrån eran målbild samt era krav och kan efter platsbesöket återkomma med en tydlig tidsplan och rättvis kostnad. är ni osäkra agerar vi gärna bollplank i början och med tiden, för att kunna komma med idéer och tackla eventuella hinder längst vägen.

Ta kontakt med oss så lägger vi upp en plan som passar er.

SE VÅRA TIDIGARE REFERENSER