Andrés Måleri AB

Fönsterrenovering Uppsala

Bor ni i en bostadsrättsförening i Uppsala och inser att ni snart behöver en omfattande fönsterrenovering? Eller är ni en hyresvärd som äger ett stort bestånd fastigheter i Uppsala? Andrés Måleri finns i Uppsala och arbetar för bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag med underhåll och fönsterrenovering. I Uppsala erbjuder vi även privatpersoner och statligt ägda kulturbyggnader våra tjänster för en varsam fönsterrenovering.

 

Fönsterrenovering Uppsala

Så utför vi fönsterrenovering i Uppsala

För en fönsterrenovering av äldre fönster, har vi kompetensen att renovera med traditionella metoder. I Uppsala har vi egen fönsterverkstad där vi utför varsamma fönsterrenoveringar som tillvaratar utseendet hos äldre fönster.

Så går en fönsterrenovering till:

 • Ta kontakt med oss och berätta vad ni behöver.
 • Vi erbjuder ett kostnadsfritt platsbesök och kan efter det ge en realistisk offert på fönsterrenovering i er fastighet och kan på ett bättre sätt ange en ungefärlig tidsperiod för en fönsterrenovering.
 • Vi tar gärna emot era önskemål gällande tidsperiod eller hur vi på bästa sätt går till väga så vi inte stör de boende.
 • Sedan skriver vi avtal så att både ni och vi vet vad som ingår i fönsterrenoveringen.
 • Vi monterar byggställningar och väderskydd så att ni inte ska drabbas av väder och vind medan vi utför fönsterrenoveringen.
 • Sedan monterar vi ner fönster och renoverar dem i vår verkstad.
 • När fönsterrenoveringen är klar monterar vi dem åt er ett efter ett. 
 • När alla renoverade fönster är på plats gör vi till sist en slutbesiktning tillsammans med er så att vi ser att ni är nöjda med fönsterrenoveringen.
 

Vår process

 1. Kontakt: Skicka info om fastighet(er) och byggår.

 2. Besiktning: Vi inspekterar och erbjuder en offert med tidsplan.

 3. Offert: Kostnadsfri med ungefärlig tidsåtgång.

 4. Önskemål: Ange specialbehov för minimal störning.

 5. Förberedelse: Montering av byggställningar och väderskydd.

 6. Renovering: Fönsterbearbetning i verkstad.

 7. Installation: Montering av renoverade fönster.

 8. Slutkontroll: Gemensam besiktning för kundnöjdhet.

Läs mer om hela vår process här

Fönsterrenovering med betrodda metoder

Beroende på stil och utseende, ålder och hur pass slitna era fönster är, renoverar vi dem anpassat till era fönster. De flesta är tillverkade under 70- och 80 talet och har ofta blandade material, såsom fönsterbågar och karmar av trä, samt lister av plast. Då slipar vi ner färgen och målar om, och lägger på nya lister som håller fönster täta.

Har ni äldre fönster än så, så slipar vi ner färgen, lägger på nya beslag, tar bort fönsterglaset, och kan byta ut dem mot energiglas som behåller värmen inomhus, lägger på nytt fönsterkitt, byter ut slitna delar i fönsterbåge och målar dem så att de har samma utseende som de är ämnade att ha.

Miljövänligt att renovera fönster

Det mest miljövänliga är att renovera fönster, i stället för att slänga gamla fönster och köpa nya. Att tillverka nya fönster kräver mycket energi och resurser, men att renovera fönster tar väldigt lite resurser i anspråk. Så om ni anlitar oss till er fönsterrenovering bidrar ni till ett miljövänligt och hållbart samhälle, samtidigt som ni får nya och fräscha fönster med vår fönsterrenovering.

Andrés Måleri hjälper er som är fastighetsägare att underhålla era fönster. Vi ser till så att de behåller arkitekturen och fasad så som det ursprungligen är tänkt, samtidigt som ni får fina fönster som bättre behåller värmen inomhus.

Ta kontakt med oss, vi är erfarna av omfattande fönsterrenovering för flera och stora fastigheter!