Andrés Måleri AB

Brandskydd Gävle

Har du sett över ditt brandskydd i ditt hus i Gävle? Om du inte har gjort det än eller om det inte alls är gjort, bör ni se över det så fort som möjligt. Har ni behov av brandskydd eller brandsäkring i Gävle, hjälper vi er gärna med detta. Många tänker mest på sina bostäder, såsom villor, radhus eller lägenheter i bostadsrättsföreningar, och har ett fullgott skydd i dessa, men har inte tänkt på resten av huset. Vi på Andrés Måleri erbjuder besiktning för ett säkert boende gällande brandsäkring i hela huset.

Andrés Måleri hjälper er få brandskydd för ert hus i Gävle!

Vi vet att även om bostäderna är brandskyddade, är sällan vind och undertak skyddade mot bränder. När vi brandsäkrar byggnader gör vi först en noggrann brandbesiktning av hela fastigheten. Först efter en noggrann genomgång bestämmer vi vilka åtgärder som krävs för att hela fastigheten ska vara riktigt brandsäker. 

Brandskydd Gävle

Få brandskydd i Gävle

När vi åtgärdar fastigheter med ett bra brandskydd i Gävle, utgår vi från de behov som ert hus har. 

  • Vi börjar alltid med en brandbesiktning. När vi har undersökt hur väl er vind eller undertak har det gällande brandskydd kan vi sedan komma med en åtgärdsplan för att bygga eller renovera med ett fullvärdigt brandskydd.
  • Vi bygger med material som vi – av erfarenhet och kunskap vet – skyddar mot bränder. 
  • Vi brandsäkrar er vind så att den har ett skydd mot bränder. 
  • Vi följer Boverkets föreskrifter för brandskyddat material för största möjliga brandsäkring av vindar och undertak. Främst gäller Boverkets föreskrifter nya hus som uppförs, men genom att följa Boverkets föreskrifter vet vi att ni får ett tillräckligt bra brandskydd av er vind.

 

“Med hjälp av Boverkets föreskrifter gällande brandskydd, kan vi utföra brandsäkring för ert hus i Gävle!”

När vi arbetar med brandskydd och brandsäkring i Gävle renoverar vi med särskilda material som är tillverkade för att skydda mot bränder. Inom detta område kan vi nämna material såsom brandskyddsfärg, brandskyddstapeter och brandskyddsskivor.

Experter på brandskydd i Gävle

När vi har brandskyddsbesiktigat ert hus ger vi sedan ett åtgärdsförslag och berättar hur vi kan hjälpa er med ert brandskydd i Gävle. Vi på Andrés Måleri är experter på brandsäkring och kan hjälpa er med att bygga med ovan nämnda brandskyddsmaterial. 

Eld rör sig alltid uppåt. Det är därifrån som den får syre. Det är därför man alltid ser en låga som är upprätt. Om du till exempel vänder på ett stearinljus, så går lågan uppåt. Det är därför viktigt när man bygger eller renoverar med brandskydd, att bygga brandsäkert just på vind och undertak eftersom elden alltid strävar uppåt. Har du då till exempel brandskyddat din bostad men inte har brandskyddat vind eller undertak, så kan ändå skadorna bli riktigt stora vid en brand.

I stora fastigheter och flerfamiljshus kan en eld sprida sig via en gemensam vind. Om inte vinden är brandskyddad så är risken överhängande att branden sprider sig via vinden till andra bostäder. Därför är brandskydd av vinden på en flerfamiljsfastighet bland det absolut viktigaste.

Ta kontakt med oss när ni behöver en brandskyddsbesiktning och brandsäkring av fastighet! Vi är experter på brandskydd i Gävle.