Andrés Måleri AB

Brandskydd Eskilstuna

Du vet väl om att de flesta bränder som orsakar större skador på fastigheter beror på att fastighetsägarna inte har ett tillräckligt med brandskydd i sin vind? Så om du inte har sett över ert brandskydd av er fastighet i Eskilstuna kan Andrés måleri komma ut och brandsäkra er vind.

Om ni behöver ett säkert brandskydd eller brandsäkring i Eskilstuna, så hjälper vi er gärna med detta. Många brandskyddar sina villor, radhus eller lägenheter i bostadsrättsföreningar, och har ett fullgott skydd i dessa, men har inte tänkt på resten av huset. 

Vi på Andrés Måleri erbjuder viktig besiktning för ett säkert boende gällande brandsäkring i hela er fastighet.

Brandskydd Eskilstuna​

Få brandskydd i Eskilstuna

Det är sällan som vind och undertak som har ett fullgott brandskydd. Det innebär att om en eld skulle sprida sig i en fastighet tar det inte lång tid innan den har nått vinden eller undertaket. En eld sprider sig snabbt och elden sprider sig alltid uppåt. 

En låga till exempel på ett stearinljus, strävar alltid uppåt, även om du skulle lägga ner ljuset. I större skala, strävar elden alltid uppåt. På bara några minuter har taket drabbats av en stor värme om den inte upptäcks i tid. I större fastigheter finns det oftast vindar som saknar brandsäkring. Och har elden spridit sig till vinden, är taket och närliggande fastigheter i fara. Det är därför som vi arbetar med brandsäkring av vind i fastigheter. 

Om ni ser till att brandsäkra vinden och undertaket så sprids inte elden till andra delar av huset eller till närliggande fastigheter. Så anlita Andrés Måleri, vi utför viktig brandsäkring av vind på er fastighet.

Så arbetar vi med brandskydd av vind

    När vi brandsäkrar byggnader gör vi först en noggrann brandbesiktning av hela fastigheten. Först efter en noggrann genomgång bestämmer vi vilka åtgärder som krävs för att hela fastigheten ska vara riktigt brandsäker. 

 

  • Vi börjar alltid med en brandbesiktning. När vi har undersökt hur väl er vind eller undertak har det gällande brandskydd kan vi sedan komma med en åtgärdsplan för att bygga eller renovera med ett fullvärdigt brandskydd.
  • Vi bygger med material som vi – av erfarenhet och kunskap vet – skyddar mot bränder.
  • Vi brandsäkrar er vind så att den har ett skydd mot bränder.
  • Vi följer Boverkets föreskrifter för brandskyddat material för största möjliga brandsäkring av vindar och undertak. Främst gäller Boverkets föreskrifter nya hus som uppförs, men genom att följa Boverkets föreskrifter vet vi att ni får ett tillräckligt bra brandskydd av er vind.
 
När vi har brandskyddsbesiktigat ert hus ger vi sedan ett åtgärdsförslag och berättar hur vi kan hjälpa er med ert brandskydd i Eskilstuna. Vi på Andrés Måleri är experter på brandsäkring och kan hjälpa er med att bygga med ovan nämnda brandskyddsmaterial. 

Då vi åtgärdar fastigheter med ett fullgott brandskydd, utgår vi från de behov som ert hus har och arbetar alltid enligt Boverkets föreskrifter gällande brandskydd av er vind. När vi renoverar eller bygger vind som har ett bra brandskydd eller brandsäkring använder vi särskilda material som effektivt skyddar mot bränder. Till exempel använder vi särskild brandskyddsfärg, brandskyddstapeter eller brandskyddsskivor. Alla hus bör har ett riktigt bra brandskydd på sin vind! 
 
Så ta kontakt med oss om ni ännu inte har gjort någon brandskyddsbesiktning eller brandsäkring av er fastighet! Vi är experter på brandskydd i Eskilstuna.