Andrés Måleri AB

Brandskydd Enköping

Du vet väl om att de flesta bränder som orsakar större skador på fastigheter beror på att man inte har ett tillräckligt brandskyddat sin vind? Så om du inte har sett över ert brandskydd av er fastighet i Enköping kommer Andrés måleri ut och brandsäkrar er vind. Många brandskyddar sina villor, radhus eller lägenheter i bostadsrättsföreningar, och har ett fullgott skydd i dessa, men har inte tänkt på resten av huset. 

Vi på Andrés Måleri erbjuder viktig besiktning för ett säkert boende gällande brandsäkring i hela er fastighet. Vikten av att ha ett brandsäkert hem, kan vi inte nog betona, ingen vill vakna upp på natten och se att ens hem står i lågor. Så att göra sitt hem brandsäkert är bland det viktigaste som du kan göra. 

Brandskydd Enköping​

Så får ni brandskydd i Enköping

Vid arbete med brandsäkring av vind, gör vi först en noggrann besiktning av hela fastigheten. Först efter en noggrann genomgång kan vi sedan bestämma vilka åtgärder som krävs för att hela fastigheten ska vara riktigt brandsäker. Vi arbetar för att fastigheter ska få brandskydd i Enköping och då utgår vi från de faktiska omständigheterna i er vind. 

Så kan ni få brandsäkring och brandskydd:

  • Först gör vi en noggrann brandbesiktning. Efter att ha undersökt er vind och undertak kan vi komma med en tillräckligt säker åtgärdsplan för hur fastigheten ska vara så brandsäker som möjligt.
  • Sedan kan ni ta del av åtgärdsplanen och offerten i lugn och ro och bestämma er för hur ni vill göra.
  • När ni har bestämt er för att brandsäkra fastigheten, skriver vi avtal så att alla vet vad som ska utföras och till vilket pris.
  • Sedan arbetar vi med er fastighet enligt avtalet och brandsäkrar hela fastigheten så att den har ett 100%-igt skydd mot bränder.
 
Vid en renovering eller bygge med brandskydd och brandsäkring, så arbetar vi enligt Boverkets föreskrifter för största möjliga brandskydd av bostaden, vinden och undertaket. Boverkets föreskrifter gäller i första hand för nya hus som byggs, men genom att följa myndighetens föreskrifter så vet ni som är fastighetsägare att ni har ett så säkert brandskydd som det bara är möjligt. Därför följer vi deras föreskrifter angående brandskydd, när vi brandsäkrar er fastighet i Enköping. 

Vi bygger och renoverar med brandskyddsmaterial

Eld strävar alltid uppåt, det är för att den behöver syre. därför ser man alltid lågor som går uppåt. Vänder du till exempel på ett stearinljus, så kommer du att se att lågan strävar hela tiden uppåt trots att ljuset kanske ligger ner. Därför är det viktigt att bygga eller renovera med brandskyddsmaterial i sin vind och undertak. Många har till exempel brandskyddat sin bostad men har varken brandskyddat vinden eller undertaket. 

Skulle en brand härja i huset kan skadorna bli riktigt stora vid en brand då den sprids vidare via vind och undertak. Till exempel i stora fastigheter och flerfamiljshus riskerar en eld att sprida sig till andra bostäder via en gemensam vind. Om inte vinden är brandskyddad så sprids elden till andra bostäder. Därför är ett brandskydd av vinden särskilt viktig i en flerfamiljsfastighet. 

I arbetet med brandskydd och brandsäkring arbetar vi med särskilda material som är tillverkade för att ge ett så bra skydd mot bränder som det är möjligt. Här kan vi nämna material såsom särskilda brandskyddsfärger, brandskyddstapeter och brandskyddsskivor.

Anlita oss när ni behöver en brandskyddsbesiktning och brandsäkring av fastighet! Vi är experter på brandskydd i Enköping.