I vårt klimat utsätts fasaden för stora påfrestningar. Därför är det viktigt att inte vänta för länge med ommålning av fasaden. En träfasad behöver kontinuerligt underhåll för att bevaras intakt och ge det skydd som behövs. Andrés Måleri har stor erfarenhet i träfasad renovering och kan hjälpa dig med allt från målning till snickeri, byte av plåtar eller allt du er i behöv av. Vi kan hjälpa Er gärna med rådgivning och besiktning så att rätt behandling görs i rätt tid av er träfasad. Vi utför fasadmålning på ett sätt som effektivt bevarar husen och ger dem en helt ny lyster. Ni har alltid tillgång till våra fasadexperter, som om det behövs kan analysera er fasad i ett labb för att få fram vad ni har för färg på fasaden. Så att ni får rätt färg på rätt underlag.

     Brist på regelbundet underhåll är en dyr form av förvaltning, speciellt på utvändiga ytor. Fastighetens fasad utsätts för stora påfrestningar. De flesta skador beror på allt för stor fuktbelastning. I fasadens ytskikt finns riktig med porer av olika storlekar. Fukt tränger in i porerna både som vattenånga och vatten. När vattnet fryser i fasaden, ökar risken för frostskador.

    Renovering och målning av bostadsrättsföreningar representerar betydande investeringar och det är viktig att arbetet planeras och utförs med omsorg. Genom åren har Andrés Måleri målat och skött underhållet av långt fler än 1000 hus, hos fler en 300 bostadsrättsföreningar.


Är det dags för fasadrenovering eller ommålning? Vi hjälper er med en kostnadsfri offert! 

Fönster utsätts för mycket stort slitage. Temperaturväxlingar gör att kondens bildas. Dessutom har solstrålarna en nedbrytande effekt på färgskiktet så att fukt kan tränga in. Det är viktigt att inte vänta för länge med målning av fönster, börjar det t ex spricka vid ändträet eller i fönsterkittet så kan fukten tränga in i virket och orsaka röta.Gamla fönster håller ofta längre än vad man tror och genom att renovera fönstren så kan du förlänga livslängden på dina fönster med flera år. Vi hjälper dig att se över dina gamla fönster och kan med vår långa erfarenhet och goda kunskap hjälpa dig med era fönster. 


Vi utför renovering och underhåll av fönster till bostadsrättsföreningar, privatpersoner, fastighetsbolag m.fl. Vi renoverar även fönster på kulturbyggnader enligt gamla traditionella metoder och vi tar fönsterna som är jätte slitna till vår fönsterverkstan. Vi använder fönsterskydd så att vädret påverkar selan vår arbete.Vi på Andrés Måleri utför fönsterrenoveringar i Uppsala och Stockholm med omnejd.

Vackra gemensamma ytor skapar trivsel för de boende och ökar värdet på lägenheterna. Bra underhåll och trapphusmålning skapar inte bara en trevlig miljö, det förhindrar också dyra reparationskostnader och är ett tecken på gott förvaltarskap av fastigheten.

Fräscha upp hemma är en stor glädje, måla eller tapetsera väggar samt måla tak och lister så blir bostaden som ny igen. Vi kan hjälpa dig med allt från ett rum till hela lägenheten/villan.

Trivsamma lokaler och kontinuerligt underhåll skapar inte bara en trevlig arbetsmiljö för de anställda, det är också en ekonomisk fastighetsförvaltning som minimerar risken för dyra reparationer. Målning av kontors- och industrilokaler kräver noggrann planering och flexibilitet för att inte hindra det dagliga arbetet och produktionen.