Andrés Måleri AB

Målare Eskilstuna

Behöver ni få tag i en målare och bor i Eskilstuna? Har ni en villa, radhus eller sitter med i en styrelse för en bostadsrättsförening i Eskilstuna? Andrés Måleri finns i Eskilstuna och har arbetat som målare i många år, närmare bestämt ända sedan 1994. Vi har utfört målningsarbeten för många privatkunder, företag, industrier och bostadsrättsföreningar.

Har ni slitna bostäder som behöver renovering av målare i Eskilstuna? Vi utför alla slags målningsarbeten inomhus. Om ni har äldre fastigheter som kräver ett varsamt handlag så har vi utfört många sådana ommålningar av exempelvis stuckaturer och äldre slags lister och dörrar. 

När det kommer till att tillvarata ett utseende och stil på äldre fastigheter så är vi experter på varsamma målningsarbeten. Bland våra kunder hittar ni större fastighetsbolag och statligt ägda kulturbyggnader bland annat. Vi är experter på traditionell renovering som tillvaratar fastighetens ursprungliga utseende samtidigt som våra kunder får fräscha och fina hus för lång tid framåt. En renovering av äldre hus kräver alltid ett varsamt handlag. Med vår kompetens behöver ni inte oroa er över att utseendet hos ett äldre hus skulle förändras. Vi har kompetensen att renovera så att det ursprungliga utseendet är intakt samtidigt som ni får fräscha och fina hus med nya och fräscha material. 

Målare Eskilstuna

Behöver ert kontor målare i Eskilstuna?

Har ni ett företag med kontor eller industri som behöver tjänster av målare i Eskilstuna? Att ha fräscha och fina kontor och industrier är viktigt för att slippa framtida reparationskostnader och skador. Vi är erfarna målare och kan måla med speciella färger som skyddar era lokaler och verksamheter. I kök, badrum och verksamhet som kräver särskilt skydd kan vi måla med skyddsfärg. Att ha fina och fräscha kontor är viktigt för trivseln bland personalen och ser till att värdet på era lokaler behåller sitt värde. En välskött fastighet går lättare att sälja till ett högt värde.

Att anlita oss som er målare i Eskilstuna är tryggt. Vi ser till att inte störa personalen medan vi utför vårt målningsarbete. Detta har våra kunder uppskattat, att vi gör allt för att inte påverka verksamheten för mycket. Vi har förståelse för att en verksamhet ska kunna fortsätta även under tiden som vi utför vårt målningsarbete.

Rot avdrag för målare i Eskilstuna

Som målare i Eskilstuna vänder vi oss även till privatpersoner med rot avdrag. Behöver ni renovera inomhus eller utomhus? Andrés Måleri kan utföra båda delarna. Att få ett fint och renoverat hem gör både så att ni trivs bättre hemma och det höjer även värdet på er villa eller radhus. 

Med hjälp av rot avdraget kan ni sänka arbetskostnaderna med så mycket som 50.000 SEK under 1 år. Vi är ett företag med möjlighet till rot avdrag och uppfyller alla villkor för det. Säg gärna till om ni önskar hjälp med ansökan om rot avdraget, så kan vi hjälpa er med det. I så fall drar vi av för rot avdraget direkt på fakturan.

Målning av fasader

Behöver ni måla om fasaden? Vi är kunniga målare som kan både utföra fönsterrenovering i Eskilstuna och fasadmålning så att fastigheten blir fin och välskött. Innan en fasadmålning utför vi först en fasadtvätt och ersätter slitna delar på både putsfasad och träfasad. Anlita oss för fasadmålning och fasadtvätt i Eskilstuna! Har ni en bostadsrättsförening i Eskilstuna? Om ni har flera fastigheter som behöver målare så finns vi till för ert behov. Vi kan måla om i era bostäder och er fasad på era fastigheter!

Ta kontakt med oss och berätta vad ni behöver hjälp med! Vi är kunniga, erfarna målare i Eskilstuna och kan ta hand om all slags målningsarbeten åt er.